اینستاگرامی ها

پکیج تبلیغاتی

اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در س


مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




بررسی خواص زیبایی و غذایی روغن سبوس برنج

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ برنج از آن دسته خوراکی‌های پرطرفداری محسوب می‌شود که در اقصی نقاط دنیا بصورت‌های متفاوت طبخ و مصرف می‌گردد.

این خوراکی خوشمزه علاوه بر اینکه خود خواص فراوانی دارد، سبوس و روغن آن نیز خواص بی شماری را بدنبال خود به یدک می‌کشند که بسیاری از افراد از آن اطلاعات کافی ندارند، که در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا در این مطلب به بررسی خواص اعجاب انگیز روغن سبوس برنج بپردازد، پس با ما همراه باشید.

بررسی خواص زیبایی و غذایی روغن سبوس برنج

سبوس برنج چیست؟

سبوس برنج از محصولات جانبی برنج محسوب می‌شود که در کارخانه برنج کوبی از برنج جدا شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این بخش از برنج یعنی جوانه و پوست برنج دارای روغنی اس که می‌توان آن را استخراج نمود.

جالب است بدانید تنها هشت درصد برنج را پوسته آن تشکلیل میدهد که همین مقدار دارای حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد روغن است.

ارزش غذایی این روغن بسیار بالا است و مصرف آن فواید بسیاری دارد.

برای تهیه این روغن در حجم زیاد نیاز به داشتن دستگاه روغن گیری از سبوس برنج می‌باشد که قبلا در ایران نبود، ولی طی اخبار اعلام شده ایرانیان هم توانسته اند از سبوس برنج روغن تهیه نمایند.

این روغن بیشتر در کشور‌های آسیایی از جمله چین و ژاپن مورد استفاده قرار میگیرد و برای پخت و پز نیز از آن استفاده می‌کنند.

بیشتر بدانید: راز زیبایی پوست زنان چینی لو رفت/ جوانسازی پوست با معجزه "آب برنج"

روغن برنج ،روغنی است که بسیار مورد بی‌توجهی قرار گرفته است و به دلیل خواص مرطوب کنندگی و جوانسازی که دارد باید بیشتر به آن توجه کرد.

اگرچه روغن برنج در دنیای غرب، روغن آرایشی شناخته شده‌ای نیست، اما قرن‌ها در ژاپن به عنوان ماده ضد پیری به کار رفته و آن را دلیل پوست بی عیب و نقص زنان ژاپنی می‌دانند.

روغن برنج در ژاپن به کرم‌ها و صابون‌ها افزوده می‌شود و به دلیل خواص نرم کنندگی و آنتی اکسیدانی که دارد مورد تحسین قرار می‌گیرد.

اگر به یک بانوی ژاپنی بگویید که او «زیبای روغن برنج» است، او این جمله را یک تحسین در نظر می‌گیرد.

مصارف کاربردی روغن سبوس برنج

یکی از خصوصیات این روغن داشتن رنگ روشن و طعمی مطلوب است که باعث شده از آن در تولید سس مایونز و مارگارین استفاده شود.

همچنین یک روغن خوشمزه برای تهیه انواع سالاد‌ها به شمار میرود.

به خاطر شرایط خاصی که دارد مناسب برای سرخ کردن نیز می‌باشد.

خواص بیشمار از جمله داشتن آنتی اکسیدان و ویتامین E. باعث شده تا در ساخت انواع کرم‌ها و ضد آفتاب‌ها هم استفاده شود در اصل مصرف آرایشی نیز دارد.

خواص روغن برنج

روغن برنج روغنی است که از جوانه و سبوس برنج گرفته می‌شود. این روغن درصد بالایی از اسید‌های چرب دارد و سرشار از مواد نرم کننده، آنتی اکسیدان‌های عالی و ویتامین‌های A، B. و E است.

مواد نرم کننده موجود در روغن برنج نه تنها پوست را هیدراته می‌کنند بلکه پوششی محافظتی نیز برای پوست می‌سازند که همین ویژگی، روغن برنج را برای استفاده بر پوست‌های آسیب دیده مناسب می‌کند.

بیشتر بدانید: فواید سبوس برنج

روغن برنج سرشار از ماده‌ای به نام اوریزانول است که یک آنتی اکسیدان و مقابله کننده با رادیکال‌های آزاد محسوب می‌شود و اثرات ضد پیری آن از ویتامین E. بیشتر بوده و منحصر به این روغن است.

علاوه بر استفاده از این روغن برای پوست و مو می‌توانید آن را بخورید که در این صورت بهره زیادی از آن می‌برید و از درون بر پوست تاثیر می‌گذارد. روغن برنج یکی از مواد اصلی آشپزی آسیایی است، زیرا نقطه دود بالایی دارد و برای سرخ کردن و تفت دادن مناسب است. می‌توانید آن را در سالاد‌ها نیز به کار ببرید چرا که به راحتی با مواد ترکیب شده و از آن‌ها جدا نمی‌شود. روغن برنج طعمی آجیلی داشته و هیچ بویی ندارد.

روغن برنج به یک شیوه درست نمی‌شود. با کیفیت‌ترین روغن که تمام خواص مفید آن را داراست، روغنی است که با کمپرس سرد تولید شده است. روغن‌های با پرس سرد با وارد آوردن فشار شدید بر سبوس برنج گرفته می‌شوند. برخی روش‌های روغن‌گیری برای گرفتن روغن از مواد شیمیایی استفاده می‌کنند. همیشه به برچسب روغنی که استفاده می‌کنید نگاه کنید و مطمئن شوید که از طریق کمپرس سرد به دست آمده باشد.

چون روغن برنج شهرت بسیاری در آشپزی پیدا کرده است احتمالا می‌توانید آن را از فروشگاه‌های بزرگ یا فروشگاه‌های آسیایی تهیه کنید.

بررسی خواص زیبایی و غذایی روغن سبوس برنج

خواص تغذیه‌ای روغن سبوس برنج

ارزش تغذیه‌ای روغن سبوس برنج به دلیل اینکه حاوی اسید‌های چرب ضروری است بالا می‌باشد. تحقیقات نشان داده است که مصرف این روغن در رژیم غذایی باعث کاهش چشمگیر کلسترول به ویژه کلسترول بد خون (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌گردد بنابراین برای کسانی که از رژیم غذایی کم چربی پیروی می‌کنند، ایده آل است.

تندی اکسایشی (طعم تندی که به علت اکسیداسیون روغن ایجاد می‌شود) معمول‌ترین نوع فساد روغن است که واکنش اسید‌های چرب غیر اشباع با اکسیژن موجب بروز آن می‌گردد. سبوس برنج از نظر پایداری اکسیداسیونی بسیار عالی است، این پایداری مربوط به وجود آنتی اکسیدان‌های مختلف طبیعی موجود در آن است.

بیشتر بدانید: خواص شگفت انگیز جوانه‌ها برای سلامتی

از جمله آنتی اکسیدان‌های موجود در روغن سبوس برنج می‌توان به ویتامین E. و اوریزانول اشاره کرد. وجود این آنتی اکسیدان‌ها برای طولانی مدت پایداری اکسیداسیون را در هر دو دمای بالا و پایین حفظ می‌کنند و باعث ماندگاری بالای غذا‌های پخته شده با روغن سبوس برنج می‌شوند. همچنین وجود این آنتی اکسیدان‌ها به کاهش کلسترول خون کمک بسزایی می‌کند.

از‌آنجاییکه این روغن نقطه دود بالاتری نسبت به سایر روغن‌های گیاهی دارد (۲۵۷-۲۴۵ درجه سانتی‌گراد) استفاده از آن برای مصارف پخت و پز راحت است.

اما نکته مهم دیگری که نباید فراموش شود این است که این روغن به دلیل مقدار نسبتا بالای اسید لینولنیک (یک نوع اسید چرب با چند پیوند دوگانه) نباید برای مدت زمان طولانی تحت حرارت بالا قرار بگیرد و یا در آشپزخانه و فروشگاه در مجاورت نور و حرارت باشد، زیرا منجر به پدیده برگشت طعم در روغن شده و بعضی از خواص ارزشمند خود را از دست می‌دهد.

خواص روغن برنج برای پوست و مو ویتامین E  توکوترینول دارد

ویتامین E ماده مهمی در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست است، اما افزودن زیاد ویتامین E، غیر طبیعی بوده و تاثیر خوبی ندارد. ویتامین E موجود در محصولات طبیعی برای مو و پوست شما مفید است و نوع خاصی از ویتامین E یک سر و گردن از دیگر انواع آن، بالاتر است.

این مطلب را از دست ندهید: خواص برنج را بشناسیم/ کاهش وزن و درمان اگزما

این شکل ویتامین E توکوترینول نام دارد و یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. روغن برنج، ۲ شکل ویتامین E دارد، معروف‌ترین آن‌ها توکوفرول بوده و آن نوعی که کمتر شناخته شده است توکوترینول نام دارد که ویتامین E. موجود در روغن برنج را به یک ماده مبارز در برابر رادیکال آزاد تبدیل می‌کند.

سرشار از اسید‌های چرب است

روغن برنج دارای ترکیب بسیار مفیدی از اسید‌های چرب تغذیه کننده پوست است.

میریستیک اسید ۰.۶٪

پالمیتیک اسید ۲۱.۵٪

استئاریک اسید ۲.۹٪

اولئیک اسید (نوعی اسید چرب امگا۹) ۳۸.۴٪

لینولئیک اسید (LA، نوعی اسید چرب امگا۶) ۳۴.۴٪

آلفا- لینولنیک اسید (ALA، نوعی اسید چرب امگا۳) ۲.۲٪

ویتامین A و B دارد

روغن برنج حاوی ویتامین A. و ویتامین B. طبیعی است که اگر در برنامه روزانه مراقبت از پوست قرار بگیرد به نرمی پوست و رفع چین و چروک کمک می‌کند.

بیشتر بدانید: سبوس برنج؛ منبع غنی ویتامین B

این ویتامین‌ها توانایی پوست برای تحمل هوای سرد و خشک زمستان را بالا برده و در حفظ رطوبت و مقابله با تحریک و التهاب به آن کمک می‌کند.

سرشار از اسکوالان است

اسکوالان ماده‌ای است که ۱۲٪ سبوم (چربی پوست) انسان را تشکیل می‌دهد.

سبوم، مرطوب کننده، نرم کننده و محافظ طبیعی پوست در برابر عفونت است.

این ماده ضروری در کبد تولید می‌شود، اما تولید آن با افزایش سن کاهش می‌یابد. بعد از سن ۳۰ سالگی کبد اسکوالان کمتری تولید می‌کند به همین دلیل است که پوست افراد مسن با مشکل خشکی مواجه می‌شود.

یکی دیگر از فواید اسکوالان برای پوست‌های پیر، کاهش لکه‌های پیری است.

آنتی اکسیدان‌های قوی دارد

روغن برنج حاوی سه آنتی اکسیدان قوی (توکوفرول، توکوترینول و اوریزانول) است که برای محافظت از سلول‌های بدن در برابر اثرات آسیب‌زای رادیکال‌های آزاد به کار می‌روند.

رادیکال‌های آزاد عامل پیری زودرس پوست و خستگی و بی‌طراوتی آن هستند.

حاوی کوآنزیم Q۱۰ یا (CoQ۱۰) است

کوآنزیم Q۱۰ ماده‌ای است که به طور طبیعی در بدن تولید می‌شود، اما مانند اسکوالان، تولید آن بعد از سن ۳۰ سالگی کاهش می‌یابد. عوامل دیگری که در تولید کمتر CoQ۱۰ نقش دارند، برخی دارو‌ها و استرس هستند.

CoQ۱۰ در سلامت پوست نقش مهمی ایفا می‌کند. اول، برای تولید انرژی بیولوژیکی درون سلول‌ها ضروری بوده و دوم این‌که یک آنتی اکسیدان است.

زمانی که میزان CoQ۱۰ در بدن کاهش می‌یابد، توان سلول‌ها در تحمل استرس‌های محیطی و بیولوژیکی کاهش یافته و سرعت بازسازی آن‌ها کاهش می‌یابد. CoQ۱۰ یکی از دقیق‌ترین معیار‌های بیولوژیکی پیری محوب می‌شود، زیرا کاهش آن با فرآیند پیری در ارتباط است.

با استفاده از روغن برنج که منبعی از CoQ۱۰ است، شما به تقویت آن مواد که میزان‌شان در حال کاهش است کمک می‌کنید که به معنای این است که پوست شما محافظت بهتری در برار رادیکال‌های آزاد عامل پیری داشته و توانایی خود برای تولید میزان مناسب کلاژن و الاستین بازمی‌یابد. چون CoQ۱۰ یک مولکول کوچک است می‌تواند به راحتی در پوست نفوذ کند، بنابراین استفاده موضعی از محصول حاوی CoQ۱۰ تاثیر خوبی دارد.

ضد التهاب است

روغن برنج خواص ضد التهابی دارد که پوست تحریک شده را آرام کرده و با کاهش قرمزی و تورم، ظاهر پوست را بهتر می‌کند.

جایگزینی بدون حساسیت برای لانولین محسوب می‌شود

لانولین از پشم گوسفند گرفته می‌شود و یک مرطوب کننده بسیار قوی است و کاربرد‌های زیادی دارد. لانولین پاشنه‌های زبر را نرم می‌کند، پوست خشک را لطیف می‌کند، از پوست ترک خورد محافظت کرده و ترک نوک سینه مادران شیرده را کاهش می‌دهد.

یاد بگیرید: فواید و طریقه استفاده از سبوس برنج

با این‌که لانولین یک نرم کننده طبیعی و موثر است، اما بسیاری از افراد به ویژه آن‌هایی که پوست حساسی دارند، نمی‌توانند از آن استفاده کنند، زیرا باعث بروز واکنش حساسیتی در آن‌ها می‌شود.

روغن برنج خواصی شبیه به لانولین دارد، اما پوست‌های حساس را تحریک نکرده یا باعث بروز واکنش‌های حساسیتی نمی‌شود.

روغنی سبک با نفوذپذیری آسان است

برخلاف برخی روغن‌ها که مت زیادی روی پوست می‌مانند و باید پوست را بسیار مالید تا پاک شوند، روغن برنج به راحتی و عمیقا در پوست نفوذ می‌کند. در واقع برخی افراد از آن به عنوان جایگزینی برای روغن گرانقیمت آرگان که خاصیت جذب مشابه دارد، استفاده می‌کنند.

بررسی خواص زیبایی و غذایی روغن سبوس برنج

پوست چرب را چرب‌تر نمی‌کند

اگرچه روغن برنج یک مرطوب کننده قوی است، اما پوست را چرب نمی‌کند؛ و به دلیل داشتن اسکوالان، به پوست چرب کمک می‌کند تا چربی کمتری تولید کند. امتیاز بزرگی است!

منافذ پوست را نمی‌بندد

روغن برنج غیر کامدوژنیک است، بنابراین نگران بسته شدن منافذ و ایجاد لکه یا آکنه نباشید.

پوست خشک را مرطوب می‌کند

روغن برنج عمیقا به پوست خشک نفوذ می‌کند تا رطوبت آن را برگردانده و منافذ آن را بسته نگه دارد. خواص ضد التهابی آن قرمزی و تحریک پوست که معمولا با پوست خشک همراه هستند را کاهش داده و پوست را هیدراته، نرم و صاف می‌کند.

پوست را پاکسازی می‌کند

روغن برنج علاوه بر این‌که یک مرطوب کننده موثر است، می‌تواند پوست را نیز پاکسازی کند، یعنی می‌توانید یک بطری روغن برنج را جایگزین دو محصول کنید.

این روغن به طور سنتی در ژاپن برای پاکسازی پوست و مو به کار می‌رود.

این مطلب را از دست ندهید: بازگرداندن نیروی جوانی با مصرف سبوس برنج

برای استفاده از روغن برنج به عنوان پاک کننده، مقداری از آن را روی یک پد پنبه‌ای ریخته و مانند پاک کننده‌های دیگر استفاده کنید.

از سوزش بعد از اصلاح جلوگیری می‌کند

اگر روغن برنج قبل از اصلاح به کار رود، لایه‌ای محافظتی روی پوست ایجاد کرده که به تیغ ریش‌تراشی اجازه می‌هد به نرمی روی پست حرکت کند و هیچ راش و جوشی بعد از اصلاح بر جای نماند.

روغن برنج پوست را مرطوب کرده و از خشکی جلوگیری می‌کند و پوستی نرم و ابریشمی را برای‌تان به ارمغان می‌آورد.

اشعه‌های خطرناک فرابنفش را مهار می‌کند

روغن برنج دارای ماده‌ای به نام اوریزانول است که می‌تواند اشعه‌های فرابنفش را مهار کند. اشعه‌های فرابنفش می‌توانند به پوست و موی شما آسیب برسانند. این اشعه‌ها می‌توانند مو را اکسید کنند که باعث خشکی و آسیب دیدن رنگ مو می‌شود. بسیاری از محصولات ضد آفتاب از روغن برنج – به دلیل داشتن خواص مهار کننده اشعه‌های فرابنفش – استفاده می‌کنند.

راش‌ها را تسکین می‌دهد

روغن برنج برای تمام مشکلات پوستی التهابی به ویژه راش‌های ناشی از درماتیت تماسی مفید است. این روغن، پوست تحریک شده را آرام می‌کند و خواص ضد التهابی آن از تاول جلوگیری کرده و درد را تسکین می‌دهند.

اگزما را تسکین می‌دهد

روغن برنج یکی از بهترین روغن‌هایی است که می‌توان برای پوست مبتلا به اگزما به کار برد. این روغن تمام خواص لانولین را دارد با این تفاوت که سبک‌تر است و باعث التهاب یا واکنش حساسیتی نمی‌شود. خواص نرم کننده آن به ترک‌ها نفوذ کرده و یک سد دفاعی می‌سازد که در برابر تحریک بیشتر از پوست محافظت می‌کند.

برای پوست‌های حساس عالی است

پیدا کردن یک مرطوب کننده خوب – به ویژه آن‌هایی که خواص جوانسازی و هیدراته کردن پوست داشته باشند – برای پوست حساس کار سختی است. روغن برنج تمام این خصوصیات را دارد و حتی حساس‌ترین پوست‌ها را نیز تحریک نمی‌کند.

مو را حالت می‌دهد

روغن برنج یک نرم کننده عمیق مو است. اسید‌های چرب موجود در آن می‌توانند به ساقه‌های مو نفوذ کرده و آن‌ها را مرطوب کنند و از داخل از آن‌ها محافظت کنند. یک هفته استفاده از روغن برنج، جلایی زیبا به مو داده و در برابر نور خورشید و دیگر آسیب‌های محیطی از آن محافظت می‌کند.

مو خوره را کاهش می‌دهد

روغن برنج، علاوه بر این‌که یک نرم کننده غیر چرب است که می‌تواند موخور و وزی مو را کاهش دهد، ترکیبات ویتامین E. موجود در آن می‌توانند در برابر آسیب حرارتی از موی شما محافظت کنند که مانع از ایجاد موخوره می‌شود. روغن برنج موی خشک و آسیب دیده را مرطوب می‌کند و به شما مویی سالم‌تر هدیه می‌دهد که مراقبت از آن آسان‌تر است.

نرم و مرطوب کردن ترک‌های پا

اسکوالان و اسید‌های چرب موجود در روغن برنج، آن را به درمانی موثر برای پوست خشک پا تبدیل می‌کنند و خواص ضد التهابی آن درد ناشی از ترک‌های عمیق را تسکین می‌دهد. روغن برنج، پوست را مرطوب کرده و رطوبت را در پوست حفظ می‌کند و فرآیند درمان را تسریع می‌کند.

دست‌ها را مرطوب می‌کند

دست‌ها معمولا در معرض کار و فرسودگی زیاد هستند و بنابراین به یک مرطوب کننده قوی نیاز دارند. متاسفانه مرطوب کننده‌هایی که ماندگاری طولانی دارند در گروه محصولات چرب قرار می‌گیرند در حالی که لوسیون‌ها و کرم‌هایی که به راحتی جذب پوست می‌شوند، برای مدت طولانی پوست را مرطوب نمی‌کنند و نیاز به تکرار دارند. روغن برنج بهترین خصوصیات هر دو گروه را به شما می‌دهد.

بیشتر بدانید: ۸ خاصیت خوردن برنج که شاید ندانید!

این روغن، یک مرطوب کننده قوی است که به راحتی و به طور کامل جذب شده و دست را نرم و صاف می‌کند؛ بنابراین با استفاده از روغن برنج به جای لوسیون دست می‌توانید دست‌ها را نرم و از آن‌ها محافظت کرده و به سرعت کار‌هایی که می‌خواهید را انجام دهید، بدون این‌که چربی دست‌های‌تان روی کیبورد، تلفن، فرمان ماشین یا ... بر جا بماند.

بررسی خواص زیبایی و غذایی روغن سبوس برنج

پوست سر را نرم می‌کند

توانایی مرطوب کنندگی عمیق روغن برنج باعث می‌شود به خشک‌ترین پوست سر نیز نفوذ کرده و تعادل آن را برگرداند و مشکل خارش، پوسته پوسته شدن و تحریک پوست سر را از بین ببرد. چون یک روغن غیر چرب است که کاملا جذب می‌شود، موی شما را چرب نمی‌کند و می‌تواند تمام روز روی سر شما بماند.

مو را تقویت می‌کند

روغن برنج سرشار از کربوهیدراتی به نام اینوزیتول است. اینوزیتول یک تقویت کننده شناخته شده مو است و به همین دلیل به سرم‌های مراقبت از مو اضافه می‌شود. اینوزیتول سلامت فولیکول‌های مو را بهبود بخشیده و فولیکول‌ها باعث حجیم شدن مو‌ها می‌شوند. این فولیکول‌ها می‌توانند سریع‌تر از فولیکول‌های آسیب دیده و تغذیه نشده رشد کنند. چون روغن برنج یک روغن خوراکی است می‌توانید از آن در آشپزی نیز استفاده کنید تا به صورت داخلی از خواص آن بهره‌مند شوید.

به جلوگیری از آکنه کمک می‌کند

چون روغن برنج، نسبت متعادلی از اولئیک اسید و لینولئیک اسید و مقدار زیادی پالمیتیک اسید دارد، شاخص اسید‌های چرب آن شبیه به روغن آرگان است. روغن آرگان یکی از بهترین روغن‌ها برای استفاده بر پوست مستعد آکنه است، اما قیمت بالایی دارد. شباهت روغن برنج به روغن آرگان آن را به یک انتخاب ارزان‌تر تبدیل می‌کند.

این مطلب را از دست ندهید: خواص بسیار جالب برنج برای پوست

پوست مستعد آکنه، کمبود لینولئیک اسید دارد بنابراین روغن‌هایی مانند روغن برنج و روغن آرگان که لینولئیک اسید زیادی دارند می‌توانند به بازگشت این تعادل کمک کنند. روغن‌هایی که اولئیک اسید خیلی بلایی دارند– مانند روغن زیتون- می‌توانند باعث بروز آکنه شوند.

به پسوریازیس کمک می‌کند

روغن برنج پوست ملتهب را تحریک نمی‌کند و همین ویژگی، آن را برای استفاده بر نواحی مبتلا به پسوریازیس مناسب می‌کند. خواص ضد التهابی آن پوست را آرام کرده و خواص مرطوب کننده آن، آن را تسکین داده و هیدراته می‌کنند.

برای مرطوب کردن تمام بدن مناسب است

روغن برنج به دلیل داشتن خواص قوی مرطوب کنندگی و قیمت پایین، مرطوب کننده مناسبی برای تمام بدن بوده و پوست بدن را هیدراته و نرم کرده و از آن محافظت می‌کند. روغن برنج برای پوست مرطوبی که تازه از حمام آمده عالی بوده و، چون به سرعت جذب می‌شود، لباس پوشیدن را سخت نمی‌کند. روغن برنج بیشتر شبیه به لوسیون است تا روغن.

روغن حامل خوبی برای روغن‌های معطر است

اگر می‌خواهید از روغن‌های معطر به عنوان درمان خانگی یا به عنوان بخشی از برنامه مراقبت از پوست خود استفاده کنید، روغن برنج انتخاب خوبی برای یک روغن حامل است، زیرا علاوه بر این‌که چرب نیست و به راحتی جذب می‌شود، خواص بسیاری نیز برای پوست دارد. چون بو نیز ندارد، در بودرمانی اختلالی ایجاد نمی‌کند.

چین و چروک را رفع می‌کند

روغن برنج سرشار از اسکوالان است که در گران‌ترین محصولات پوستی که از منابعی مانند روغن کوسه گرفته می‌شوند، یافت می‌شود. اسکوالان به افزایش تولید کلاژن در پوست کمک می‌کند. کلاژن، اساس پوست است و پوست را سر پا نگه می‌دارد. میزان مناسب کلاژن باعث سفتی پوست و در نتیجه چین و چروک کمتر می‌شود.

برای ماساژ مناسب است

روغن برنج روغنی نرم است که اگر حس چرب بودن و تمیز کردن روغن از روی بدن را دوست ندارید، برای ماساژ دادن عالی است. روغن برنج بر پوست نمی‌ماند، در عوض به پوست نفوذ کرده تا آن را نرم کند و یک ماساژ راحت خشک بدون کشیدن پوست را به شما هدیه می‌دهد.

پایه اسکراب بدن است

چون روغن برنج چرب نیست، می‌تواند پایه خوبی برای تمام اسکراب‌های بدن باشد. برای اسکراب مرطوب کننده و لایه برادر، مقداری از روغن را با شکر یا جو دوسر ترکیب کنید.

گردش خون را تحریک کرده و پوست را روشن‌تر می‌کند

روغن برنج به دلیل داشتن فیتیک اسید می‌تواند رنگ پوست را طبیعی کند. فیتیک اسید یکی از ویتامین‌های گروه B. است و می‌تواند گردش خون را بهبود بخشیده و رشد سلول‌ها را افزایش دهد تا پوست روشن‌تر و جوان‌تر شود.

حلقه‌های تیره و پف زیر چشم‌ها را کاهش می‌دهد

روغن برنج دارای استرول‌های گیاهی است. استرول‌ها، استروئید‌های طبیعی هستند.

بیشتر بخوانید: فواید شگفت‌انگیز برنج برای سلامتی

این استرول‌ها به روغن برنج این توانایی را می‌دهند که حلقه‌های تیره زیر چشم را کاهش داده و پف‌های اطراف چشم را از بین ببرد.

این روغن می‌تواند پوست را نیز تا حدی سفید کند که در از بین رفتن حلقه‌های تیره دور چشم موثر است.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «بررسی خواص زیبایی و غذایی روغن سبوس برنج»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

اخبار برگزیده