خبرگزاري آريا – رئيس انجمن علمي مددکاران اجتماعي گفت: موادي از جمله بادام، کشمش و گردو با داشتن انواع ويتامينها بهترين تغذيه براي دانشآموزان محسوب شده و آنان را بهطور کامل سير ميکند.
به گزارش خبرگزاري آريا ، مصطفي اقليما در گفتگو با مهر با توجه به بازگشايي مدارس و در رابطه با تغذيه سالم براي دانش آموزان گفت: با بازگشايي مدارس دانش آموزان بايد تغذيهاي کامل و سالم براي حفظ سلامت جسمي و افزايش قدرت يادگيري داشته باشند.
رئيس انجمن علمي مددکاران اجتماعي ادامه داد: بهترين و سالمترين تغذيه براي دانشآموزان در طول روز خوراکيهاي طبيعي و خانگي است.
وي با بيان اينکه دانشآموزان تاحد امکان از کيکها و بيسکوئيتها استفاده نکنند، تصريح کرد: چراکه اين دسته از خوراکيها داراي قندهاي مصنوعي و مواد افزودني بوده و براي سلامتي دانشآموزان بسيار مضر است.
اين استاد دانشگاه با بيان اينکه کيکها و خوراکيهاي مصنوعي موجب چاقي کودکان ميشود، عنوان کرد: توصيه ميشود تا خانوادهها دانشآموزان را از خريد خوراکي از بوفه مدارس منع کنند.
اقليما برخي مواد خوراکي خانگي مناسب براي دانشآموزان را برشمرد و اظهار کرد: موادي از جمله بادام، کشمش و گردو بهترين تغذيه براي دانشآموزان است. اين مواد حاوي انواع ويتامينهاي لازم براي بدن بوده و مقداري از آنها بهطور کامل دانشآموزان را سير ميکند.
وي با بيان اينکه در صورت نبود تنقلاتي از جمله بادام يا کشمش از ميوهها استفاده شود، اضافه کرد: مصرف يک عدد سيب يا موز در طول روز نيز نيازهاي غذايي بدن دانشآموزان را تامين کرده و براي سلامتي آنان نيز مفيد است.
اين استاد دانشگاه درباره آب ميوهها نيز توضيح داد: آب ميوههاي طبيعي ميتواند جايگزين ميوهها شود اما اين آب ميوه بايد بهسرعت مصرف شود چراکه ويتامينهاي محلول در آن با گذشت زمان ارزش غذايي خود را از دست ميدهد.
اقليما اضافه کرد: درنتيجه حمل آنها تا مدرسه و استفاده درطول روز ارزش غذايي چنداني براي دانشآموزان نخواهد داشت.
وي درباره آب ميوههاي مصنوعي نيز عنوان کرد: آب ميوههاي مصنوعي نيز علاوه بر داشتن قندهاي مصنوعي براي سلامت دانشآموزان مضر بوده و هيچ ويتامين يا ارزش غذايي خاصي نخواهد داشت.
اين استاد دانشگاه توصيه کرد: والدين ميتوانند غذاهاي خانگي بهويژه غذاهايي که گوشت کمي داشته باشند را نيز بهعنوان ميان وعده براي دانشآموزان قرار دهند.
اقليما با تاکيد بر لزوم مصرف صبحانه براي دانشآموزان تصريح کرد: مصرف صبحانه براي دانش آموزان ضروري بوده و اين وعده بايد بهطور کامل مصرف شود.
وي درباره اين وعده توضيح داد: توصيه ميشود تا دانشآموزان در وعده صبحانه از موادي همچون پنير، چايي و بهويژه تخم مرغ استفاده کنند.
اين استاد دانشگاه اظهار کرد: تخم مرغ با داشتن مواد مغذي انرژي بدن دانشآموزان را درطول روز تامين کرده و قدرت يادگيري دانشآموزان را نيز افزايش ميدهد.