تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




کلاهبرداری ۲۲ میلیارد تومانی شرکت‌های ارزش افزوده در ۵ ماه اخیر [به‌روزرسانی: آغاز عودت مبالغ]

وزیر ارتباطات با انتشار توییتی ضمن اشاره به بررسی پرونده کلاهبرداری پیامک‌های ارزش افزوده از کلاهبرداری ۲۲ میلیارد تومانی این شرکت‌ها طی ۵ ماه اخیر خبر داد.

محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات کشور با انتشار توییتی خبر از پایان یافتن بررسی یکی از پرونده‌های کلاهبرداری پیامکی ارزش افزوده داد. جهرمی در توییت خود اعلام کرده که شرکت‌های ارزش افزوده در طول ۵ ماه اخیر بیش از ۲۲ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده‌اند. جهرمی همچنین از دستور برای بازگرداندن وجوه دریافت‌شده از مردم طی ۱۰ روز آینده خبر داده است.

بررسی پرونده يک کلاهبرداری پیامکی ⁧ #ارزش_افزوده ⁩به پایان رسيد. برخی از شرکتهای ارزش افزوده در ۵ ماه اخیر حدود ۲۲ میلیارد تومان از مردم كلاهبرداری كرده اند. خواسته‌ام تا وجوه اخاذی‌شده را ظرف ۱۰ روز به مشترکین بازگردانند و پرونده برای سیر قضایی به دادستانی ارسال گردد.#حق_الناس

— MJ Azari Jahromi (@azarijahromi) September 21, 2018

پیامک‌های ارزش افزوده یا VAS از جمله‌ی کلاهبرداری‌های نهان اما پرسودده‌ی برخی از شرکت‌هایی است که روزانه مبالغی را از کاربران در ازای ارائه‌ی خدمات ارزش افزوده دریافت می‌کنند. خیل عظیمی از کاربرانی که به عضویت یکی از سرویس‌های ارزش افزوده پیامکی درآمده‌اند، به‌صورت خودخواسته عضو چنین سرویس‌هایی نشده‌اند؛ که همین موضوع نشان از به‌کارگیری روش‌های غیرمتعارف برای عضویت کاربران دارد. 

بهترین روش‌ برای آگاهی از اینکه آیا عضو سرویس‌های پیامکی ارزش افزوده هستید یا خیر، استفاده از دستور #۸۰۰* است. با شماره‌گیری این کد دستوری در تمامی اپراتورهای همراه می‌توانید از تعداد سرویس‌های ارزش افزوده‌ای که در آن‌ها عضویت دارید آگاه شده و در صورت لزوم، عضویت خود را لغو کنید. 

به‌روزرسانی: براساس اطلاعیه‌ی روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و به نقل از محمدجواد آذری جهرمی، بازگشت پول مشترکان در پرونده‌ی کلاهبرداری شرکت‌های ارزش افزوده، از روز گذشته آغاز شده است. وزیر ارتباطات می‌گوید:

در میان کاربران‌ دو نارضایتی عمده وجود دارد که یکی از آن‌ها کلاهبرداری در حوزه‌ی خدمات ارزش افزوده است که رقم ۲۲ میلیارد تومان را شامل می شود. پرونده‌های دیگری نیز در دست بررسی است که به محض تکمیل آن‌ها مردم را در جریان جزییات قرار می‌دهیم. 




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «کلاهبرداری ۲۲ میلیارد تومانی شرکت‌های ارزش افزوده در ۵ ماه اخیر [به‌روزرسانی: آغاز عودت مبالغ]»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..