در فصل بهار که انواع سبزیجات تازه در دسترس است باید غذاهای خاص درست کنیم. سبزیجات فیبر کافی و مواد مغذی دارند و کالری بالایی ندارند. دستور غذایی امروز هم سبزیجات تازه دارد و هم ساق مرغ دارد که پروتئین بالایی دارد. آنچه که به غذای امروز ما طعم می دهد و آن را خوشمزه تر می کند هم سرشار از مود مغذی و انتی اکسیدان ها است و بدون اضافه کردن نمک و قند می توانید غذایی لذیذ داشته باشید.
مواد لازم ساق مرغ :
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری / ساق مرغ با استخوان 4 عدد / نم یک دوم قاشق چایخوری / فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری / سیب زمینی کوچک یک فنجان / مارچوبه ی و یک دوم فنجان / خودفرنگی یک چهارم فنجان / ترخون تازه و خرد شده به مقدار لازم
*سیب زمینی کوچک که از وسط دو نیم شده باشد* مارچوبه که به قطعات 4 سانتی تقسیم شده باشد
مواد لازم برای موسیر سرکه ای:
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری / سرکه انگور یک قاشق غذاخوری / موسیر خرد شده یک قاشق غذاخوری / سس خردل یک قاشق غذاخوری / نمک یک چارم غذاخوری / فلفل سیاه یک چهارم قاشق غذاخوری
دستور پخت ران مرغ :
دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت قرار می دهیم. ماهی تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم. به ساق های مرغ نمک و فلفل می زنیم. ساق ها را از سمت پوستشان در روغن داغ قرار می دهیم و سپس تا هنگامی که پوستشان طلایی رنگ شد می گذاریم بپزند در حدود 10 دقیقه. ساق را برگردانید و سمت دیگر را بپزید و در حدود 5 دقیقه. ساق مرغ ها را به یک بشاقب منتقل کنید.
سیب زمینی ها را درون ماهی تابه اضافه کنید و تکانشان بدهید تا با روغن ماهی تابه چرب بشوند. مرغ ها را باز به ماهی تابه برگردانید. ماهی تابه را حالا به فری که گرم شده است قرار دهید و بگذارید بماند تا هنگامی که سیب زمینی تقریبا بپزند و در حدود 15 دقیقه بگذارید بماند. نخود فرنگی و مارچوبه را اضافه کنید و خوب همشان بزنید تا چرب شوند. بگذارید حدود 4 دقیقه در فر بمانند.
آماده کردن موسیر سرکه ای :
سرکه انگور، روغن، موسیر، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه بهم بزنید. ترکیب بدست آمده را بر روی سبزیجات و مرغ ها بریزید. سپس روی روغن هود کمی ترخون بریزید و سریع سرو کنید.