طرز تهیه خوراک گوشت با سس پرتقال
خوراک گوشت به همراه سس پرتقال یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه ست. آب پرتقال به همراه رنده پوست پرتقال بوی نامطبوع گوشت را ازبین می برد و باعث پخت سریع و نرم تر شدن گوشت می شود. شما می توانید از مرغ هم بجای گوشت قرمز استفاده کنید.
طرز تهیه خوراک گوشت با سس پرتقال
طرز تهیه خوراک گوشت با سس پرتقال
طرز تهیه خوراک گوشت با سس پرتقال
داخل یک ظرف پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال، شکر قهوه ای، سرکه، سس سویا، سس فلفل، زنجبیل و آرد ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
روغن را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. گوشت را داخل روغن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا هر دو طرف گوشت قهوه ای شود . گوشت های پخته را به یک کاسه انتقال دهید و روی آن را بپوشانید.
سس پرتقال آماده شده را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. گوشت ها و آب آنها را به قابلمه سس اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت ها به سس آغشته شوند. شعله را کم کنید تا خوراک خوب پخته و جاافتاده شود. این خوراک را به همراه برنج سرو کنید و از پیازچه برای تزئین غذا استفاده کنید. نوش جان
(هنوز هیچ امتیازی ثبت نشده)