تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




استفاده از تلفن همراه؛ مهمترین عامل حواس پرتی حین رانندگی

استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی بیشترین نگرانی را در بحث ایمنی جاده‌ها در استرالیا به خود اختصاص داده است و مردم خواستار برخورد صحیح و قاطع پلیس با این مشکل هستند.

تقریباً سه‌چهارم رانندگان استرالیا در مورداستفاده از تلفن همراه در زمان رانندگی نگران هستند بیش از نیمی از آن‌ها خواستار حضور قوی پلیس برای مقابله و برخورد با این مشکل و راننده‌های خاطی هستند.

sonata   police

بر اساس یک مطالعه بروی ۱۵۰۰ راننده در استرالیا، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی در صدر لیست نگرانی‌ها و مشکلات مربوط به ایمنی جاده‌ها قرار دارد. در این مطالعه ۷۲ درصد از رانندگان استفاده از تلفن همراه را برای دیگران بسیار خطرآفرین می‌دانند. طبق همین مطالعه رانندگان مست با ۵۶ درصد و سرعت غیرمجاز با ۵۵ درصد در رتبه‌های بعدی این لیست قرار دارند. رانندگی نمایشی با ۴۶ درصد، رانندگان معتاد و متأثر از مصرف مواد مخدر با ۴۱ درصد و خستگی رانندگان با ۳۸ درصد از دیگر موارد ایجاد نگرانی در این لیست هستند که مردم خواستار برخورد قاطع و بدون اغماض پلیس با خاطیان هستند؛ زیرا این افراد در حین رانندگی علاوه بر خود، جان دیگر رانندگان که قوانین را رعایت می‌کنند را به خطر می‌اندازند.

phone using in driving

یک متخصص ایمنی جاده‌ها می‌گوید: استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی بسیار شایع است؛ و تقریباً به رفتار عادی بسیاری از آن‌ها تبدیل‌شده است. به‌طور مثال زمانی که فردی در هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده می‌کند دیگر آن تمرکز لازم برای رانندگی را ندارد و ذهن او به تلفن همراه معطوف شده است. در این لحظه رفتار او تقریباً شبیه به فردی است که براثر نوشیدن مشروبات الکلی مست بوده و هیچ کنترلی بروی ذهن و فکر خود ندارد و بنابراین نسبت به اتفاقات جاده نمی‌تواند عکس‌العمل مناسب را نشان دهد و خطرآفرین می‌شود.

استرالیا یکی از کشورهای دارای بیشترین نرخ استفاده از تلفن همراه در جهان است؛ و به همین دلیل تعداد افرادی که به‌طور غیرقانونی با تلفن همراه در زمان رانندگی صحبت می‌کنند در حال افزایش است.

sms driving

به‌عنوان یک‌راه حل برای این مشکل،۵۶ درصد از شرکت‌کنندگان در این مطالعه استفاده پلیس از آموزش‌هایی برای تغییر رفتار رانندگان را مؤثرترین راه برای مقابله با رفتار بد آن‌ها می‌دانند؛ و بر این عقیده هستند که برگزاری کلاس‌های آموزشی می‌توانند تأثیر طولانی‌مدت بر رانندگان داشته باشد. همچنین ۷۹ درصد معتقدند که استفاده پلیس از خودروهای بدون چراغ و علامت شناسایی رسمی می‌تواند باعث کاهش این رفتار رانندگان شود. فقط ۹ درصد از افراد استفاده از دوربین‌های ایمنی جاده‌ها را به‌عنوان یک عامل بازدارنده مؤثر می‌دانند. همچنین قابل‌توجه است که تقریباً اکثر شرکت‌کنندگان از نقش پلیس در بحث ایمنی جاده‌ها به‌طور کامل حمایت کرده‌اند.

phone caling in driving

برخی نیز معتقدند که افزایش تعداد گشت‌های جاده‌ای که به‌وضوح مشخص و قابل‌مشاهده‌اند، مؤثرترین راه برای تغییر رفتار غیر صحیح رانندگان است؛ زیرا هنوز برای رانندگان حضور غیرقابل‌پیش‌بینی گشت‌های پلیس در زمان‌ها و مکان‌های متفاوت بسیار بیشتر از دوربین‌های کنترل جاده‌ای تأثیرگذار است. از طرف دیگر دوربین‌های کنترل بزرگراه‌ها هنوز محدودیت‌های خاص خود رادارند. به‌طور مثال یک دوربین کنترل سرعت هنوز نمی‌تواند تفاوت بین یک راننده مست و عادی که با سرعت مجاز رانندگی می‌کنند را مشخص کند.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «استفاده از تلفن همراه؛ مهمترین عامل حواس پرتی حین رانندگی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..