مديركل اداره نظارت بر غذا و فرآورده هاى آشاميدنى سازمان غذا و دارو با اشاره به ميزان اسيدچرب اشباع روغن هاى مصرفى خانوار ايرانى گفت: اسيدچرب اشباع با توجه به نوع محصول متفاوت است اما بر اساس استانداردهايى كه تدوين شده است و كنترل هايى كه انجام مى شود و پروانه هايى كه در اداره كل غذا در سازمان غذا و دارو صادر مى كنيم، اسيد چرب اشباع در حداقل ممكن بر اساس نوع روغن قرار دارد.
کاهش اسیدچرب ترانس در روغن های خوراکی به زیر ٢٠ درصدمفيد در ادامه ميزان اسيدچرب اشباع در برخى روغن ها را بيان كرد و افزود: ميزان اسيدهاى چرب اشباع در روغن هاى مصرفى در سفره ايرانى ها به زير ٢٠ درصد رسيده و اكنون ميزان اسيدچرب اشباع در روغن هاى سرخ كردنى به زير ٣٠ درصد كاهش پيدا كرده كه اين ميزان مطابق استانداردهاى جهانى و با نظارت سازمان غذا و دارو و همكارى صنعت كاهش داشته است.
وى با بيان اينكه اسيدچرب ترانس بالا سلامت مصرف كنندگان را به خطر مى اندازد، گفت: در همين راستا اسيدچرب ترانس را در روغن هاى مصرفى خانوار ايرانى ها به ٢ درصد كاهش داديم البته اسيدچرب اشباع باتوجه به سبك زندگى افراد ممكن است متفاوت باشد و اسيدچرب ترانس را تا حداقل هاى دنيا كاهش داده ايم.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: اسيدچرب اشباع بيشتر در مورد روغن هاى جامد مطرح بوده و كمتر در روغن هاى مايع اين مسئله عنوان مى شود.
انتهاى پيام/