تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




50 درصد دانش‌‌آموزان با خودروهای آزادبر به مدرسه می‌روند/ روستایی‌ها بیشترین قربانیان

محمدرضا ولی زاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت سرویس مدارس اظهار داشت: هر وقت خدمات در یک حوزه کافی نباشد طبیعی است که چندین اشکال ایجاد خواهد شد. ابهام در قوانین، مشکل در حوزه اجرا و ایجاد ارتباط سه مقوله‌ای است که باعث ارائه خدمات پایین در بحث سرویس مدارس می‌شود.

وی افزود: دستورالعمل اجرایی حمل و نقل دانش آموزان را با توجه به مشکلات موجود اصلاح کردیم تا مأموریت هر کدام از وزارتخانه‌های دراینباره تفکیک شود. براین اساس وزارت کشور در حوزه حمل و نقل درون شهری، وزارت راه در حوزه حمل و نقل برون شهری و وزارت آموزش و پرورش در بخش نظارت و برنامه‌ریزی به نیابت از خانواده‌ها فعالیت خواهند کرد.

رئیس اداره توسعه انجمن‌های اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: برای ارائه خدمات کیفی به دانش‌آموزان در حوزه سرویس مدارس مشکل داریم و همین مسئله باعث شده خانواده‌ها اعتماد خود را به نرخ اعلام شده، کفایت در تأمین خودروی دارای معاینه فنی و راننده صاحب صلاحیت از دست داده و تصمیم بگیرند خودشان برای تامین سرویس مدارس اقدام کنند.

ولی زاده با تأکید براینکه ارائه خدمات در حوزه سرویس مدارس نتوانسته رضایت خانواده‌ها را جلب کند، اظهار کرد: خدمات ارزان، ایمن و با کیفیت می‌تواند خانواده‌ها را به سمت استفاده از سرویس مدارس ترغیب کند. وقتی خانواده ملاحظه می‌کند نرخ تعیین شده از سوی شورای شهر، توسط پیمانکاران سرویس مدارس رعایت نمی‌شود خودش تصمیم می‌گیرد از ماشین‌های آزادبر برای استفاده از سرویس فرزندش استفاده کند.

* دانش‌آموزان روستایی بیشترین قربانیان حمل‌ونقل در مسیر مدرسه

وی عنوان کرد: در دستور العمل جدید سرویس مدارس تکالیف هر وزارتخانه مشخص شده است؛ سالهاست که حمل و نقل دانش آموزان روستایی بدون خودروی استاندارد است و این دانش آموزان بیشترین قربانیان در جاده‌ها هستند.

رئیس اداره توسعه انجمن‌های اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: البته باید گفت از تدوین دستورالعمل‌ها تا اجرا فاصله زیادی است و اگر می‌خواهیم آنچه که در دستورالعمل جدید طراحی شده به مرحله اجرا برسد، وزارت راه باید فرصت کافی برای شناسایی پیمانکاران معتبر و رانندگان صاحب صلاحیت داشته باشد که این مسئله ممکن است زمان بر باشد.

ولی‌زاده گفت: سال‌های گذشته در حوزه سرویس مدارس براساس پیشینه درستی اقدام نشده و هم اکنون در حال اصلاح فرآیندها هستیم. سامانه سپند که پایش ناوگان حمل و نقل دانش آموزان است با کاهش اثرگذاری عوامل انسانی بر فرآیندها سعی دارد سرعت کار را افزایش دهد و براین اساس راننده‌ها و پیمانکاران متقاضی آمادگی خود را در این سامانه ثبت می‌کنند و پس از تأیید صلاحیت‌ها به آموزش و پرورش معرفی می‌شوند. همچنین قرارداد در سامانه ثبت و براساس نرخ نامه شورای شهر عملیاتی خواهد شد.

وی بیان کرد: در شهر تهران از 17 هزار خودرو حدود 7 هزار خودرو به صورت آزادبر در حوزه سرویس مدارس فعالیت می‌کند همچنین در کل کشور 50 درصد دانش آموزان با استفاده از خودروهای آزادبر جابجا می‌شوند که مشخص نیست معاینه فنی و بیمه دارند یا خیر.

رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: از وزارت کشور خواسته‌ایم از شرکت های خودروساز بخواهد اتوبوس مناسب برای سرویس مدارس بسازند و انتظار این است وزارت راه و وزارت کشور خودرو و راننده مناسب برای سرویس مدارس تأمین کنند. همچنین در گذشته نظارت بر سرویس مدارس برعهده پیمانکاران بود که هم اکنون آموزش و پرورش این وظیفه را عهده دار شده و هر خانواده در سامانه سپند پروفایلی دارد که می تواند شکایت خود از سرویس مدارس را در آنجا ثبت کند.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «50 درصد دانش‌‌آموزان با خودروهای آزادبر به مدرسه می‌روند/ روستایی‌ها بیشترین قربانیان»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..