خوراک مرغ اسپانیایی یک غذای ساده و خوشمزه ست که خیلی سریع آماده می شود. با این روش پخت مرغ کاملا تنوری میشود و طعم و مزه متفاوتی به خود می گیرد. میزان تندی غذا بستگی به ذائقه شما دارد. در این خوراک بهتر است فقط از قسمت ران مرغ استفاده شود.
طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی خوشمزه و مجلسی + فیلم آموزشی
طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی خوشمزه و مجلسی + فیلم آموزشی
طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی خوشمزه و مجلسی + فیلم آموزشی
۱. پوست مرغ را گرفته و در سینی فر که با مقداری روغن چرب شده است، بچینید. نمک و فلفل را روی آن پاشیده وبه مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۳۷۰ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.
۲. در این فاصله سس را آماده کنید. در یک ماهیتابه سیر را به مدت ۳۰ ثانیه در روغن زیتون روی حرارت متوسط تفت دهید. سس باربکیو، سس گوجه فرنگی، آب پرتقال، شکر و شربت ، پودر رزماری خشک و در صورت تمایل سس فلفل تند را اضافه کرده و بهم بزنید تا مزه تمام مواد خوب با هم ترکیب شود و چند جوش بزند.
۳. به کمک قلم موی آشپزی یا قاشق، سس را روی مرغها بمالید، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنید. مرغهای سس زده شده را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر یا زمانی که کاملا پخته شوند در فر ۱۸۰ درجه فارنهایت یا ۸۲ درجه سانتیگراد بپزید.باقیمانده سس را مجددا گرم کنید و هنگام سرو روی مرغها بدهید.
۴. این رانهای تنوری را میتوانید در کنار برنج ساده، پوره سیب زمینی و یا انواع سبزیجات پخته سرو کنید. نوش جان
نوع دیگری از خوراک مرغ اسپانیایی در فیلم آموزشی به طور کامل آموزش داده شده است.
(1 امتیاز, متوسط: 5٫00 از 5)