تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه و پخت نان خوشمزه آرتیسان در منزل

نان آرتیسان یک نان بسیار خوشمزه است که در منزل هم می توانید آن را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. در این مطلب طرز تهیه و تفرندهای درست کردن این نان را آموزش می دهیم.

دستورالعمل خانگی برای تهیه نان آرتیسان

اگر مایل هستید در منزل نان آرتیسان خوشمزه درست کنید فقط کافی است این ترفندها را به کار ببرید.

 تهیه مرحله به مرحله نان آرتیسان( Artisan Bread) در منزل

نان آرتیسان

نان یکی از قدیمی ترین غذاهای انسان است و طرز تهیه آن نیز قدیمی است، این غذا هزاران سال همراه انسان بوده و البته با گذشت زمان طرز تهیه آن کامل تر شده است. طرز تهیه نان های سنتی و صنعتی روز به روز ساده تر می شود و تقریبا شبیه به هم تهیه می شوند و تا حد زیادی مواد تشکیل دهنده آنها یکی است.

نان آرتیسان نحوه پخت نان آرتیسان خوشمزه

آرد، مخمر، نمک و آب مواد اولیه برای خمیر است که بعد به اجاق منتقل می شود. در مورد نان افسانه های زیادی وجود دارد و با توجه به این عقیده که نان فقط چربی و کربوهیدرات را تامین می کنید ولی باید بدانید که کربوهیدرات نان مضر نیست و مفید می باشد.

کربوهیدرات ها برای عملکرد درست بدن مناسب و ضروری هستند. در نان کامل هم کربوهیدرات به اندازه کافی یافت می شود و هم دیگر مواد مغذی بدن را می توانید پیدا کنید.

اطلاعات تغذیه ای آرد گندم که اجزای اصلی نان آرتیسان است

نان آرتیسان

شما در ابتدا باید بدانید که آرد گندم از چه چیزی تشکیل شده است و چطور برای بدن مفید است. مواد مغذی زیادی در سبوس گندم و پروبیوتیک ها وجود دارد. اینها عناصری هستند که برای ساخت هر دو نوع آرد با کلیفیت بالا و غذاهای مختلف دیگر استفاده می شوند علاوه بر این گندم تنهای غلاتی است که برای کامل شدن مواد مغذی نان مناسب می باشد.

چگونه این نان خوشمزه را در خانه بپزیم؟

نان آرتیسان

مواد لازم :

4فنجان آردگندم بدون مخمر(400گرم)

1قاشق غذاخوری مخمربرای آرد(25گرم)

10فنجان آب گرم(850میلی لیتر)

1قاشق غذاخوری نمک(25گرم)

آماده سازی و طرز تهیه نان آرتیسان

نان آرتیسان

یک کاسه بزرگ و عمیق انتخاب کنید که تمام مواد اولیه درون آن جا بگیرند. تمام مواد خشک را درون کاسبه بریزید و یک سوراخ در وسط آن درست کنید تا بتوانید آب بریزید.

سپس آب را اضافه کنید و خوب به هم بزنید این کار را می توانید با یک قاشق پلاستیکی انجام بدهید تا خمیر تکه تکه نشود.

سپس خمیر را ورز دهید و این مرحله را به خوبی انجام دهید، با هر دو دست ورز دادن را ادامه دهید به طوری که مخلوط روان، قابل کنترل و بدون تکه شود. در نتیجه یک خمیر انعطاف پذیر اما محکم خواهیم داشت. در این مرحله، شکل کشیده مشخصی از نان آرتیسان درست کنید.

خمیر آماده شده را در دمای 120 درجه سانتی گراد فر قرار دهید و بعد از حدود 25 دقیقه ان را بردارید و بگذارید در دمای اتاق سرد شود و سپس آن را میل کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه و پخت نان خوشمزه آرتیسان در منزل»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..