شیرینی کشمشی یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها است که طرز تهیه آسانی هم دارد.
دستور پخت شیرینی کشمشیشیرینی کشمشی خیلی راحت تهیه م شود و مواد اولیه آن هم در هر آشپرخانه پیدا می شود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی تخم مرغ 2 عدد متوسط پودر قند 200گرم روغن جامد 100گرم روغن مایع 10 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 150 گرم کشمش حدود 80 تا 100گرم روش تهیه شیرینی کشمشی و طرز تهیه آن مرحله اول پخت شیرینی کشمشیدر ابتدا پودر شکر و پودر قند را با روغن جامد و روغن مایع درون ظرفی هم می زنیم و در حدود 3 تا 4 دقیقه با هم زن خوب میزنیم تا به خوبی مخلوط شوند و به رنگ سفید تبدیل شود. باید توجه کنید که مواد خشک هستند و با دور کند همزن و وقتی کمی مخلوط روغن و پودر قند مخلطو شدند و نرم تر شدند با دور تند هم می زنیم. بعد از اینکه مواد سفید شدند، تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه می کتیم و در حدود 30 ثایه به هر کدام زمان می دهیم.
یعنی وقتی که تخم مرغ اول خوب مخلوط شد بعد از 30 ثانیه تخم مرغ بعدی را به آن اضاه می کنیم و به همراه آن وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم.
وانیل هایی که در بازار موجود هستند به دو صورت وانیل های خالص و وانیل های شکری موجود هستند که اگر از وانیل شکری در این شیرینی می ریزید حتما باید مقدار آن را دو برابر کنید در غیر این صورت نباید از وانیل بیشتری استفاده کنید چون باعث می شود شیرینی شما تلخ شود.
مرحله اضافه کردن آرد در پخت شیرینی کشمشیبعد از اینکه تخم مرغ دوم را مخلوط کردید با دور کند همزن آرد را هم کم کم اضافه کنید در حدی که فقط با مواد مخلوط شود قاشق هم میزنیم سپس کشمش را که قبلا شسته ایم با مقدار کمی آرد به ترکیب اضافه می کنیم و با قاشق هم میزنیم.
طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزهاگر می خواهید شیرینی شما کشمش بیشتری داشته باشد می توانید میزان کشمش را تا 100 گرم بیشتر کنید ولی باید دقت کنید که از 80 گرم کمتر نشود. بر روی سینی باید کاغذ روغنی قرار دهید بدون اینکه روغن به سینی یا کاغذ بمالیم بعد از موااد با یک قاشق مرباخوری به مقدار کم با فاضله در سینی پر می کنیم و در فری که به مدت 15 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد بود در طبقه بالای فر حدود 12 دقیقه قرار می دهیم. خوب دقت کنید که شیرنی طلایی شود سپس آن را از فر خارج کنید جون حرارت سینی هم در طلایی شدن شیرینی های کشمشی تاثیر می گذارد.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی کشمشیشیرینی کشمشی جزو دسته کیک و شیرینی می باشد و نوعی شیرینی خشک است. زمان آماده سازی مواد اولیه آن حدود 40 دقیقه و زمان پخت و انتظار در حدود 10 دقیقه می باشد. شیرینی کشمشی را می توانید در میان وعده و یا به عنوان دسر مصرف کنید.دستور تهیه در این مطلب برای 10 نفر می باشد.
» همچنین ببینید :