تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




۹۵ درصد اختلالات ناشنوایی و کم شنوایی قابل درمان هستند

۹۵ درصد ختلالات ناشنوایی و کم شنوایی قابل درمان هستندبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، پور یوسف مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی در مراسم رونمایی از اولین نرم افزار مراقبت از سیستم شنوایی در فضای مجازی گفت: در سال ۹۶، صدو بیست هزار کودک ناشنوا در سطح استان وجود داشت که از این تعداد ما توانستیم ۱۲۶ هزار کودک را مورد غربالگری قرار دهیم.

وی گفت: با توجه اینکه جمعیت خراسان رضوی ۸ درصد از جمعیت کشور را تشکیل میدهد، ما ما توانستیم سهم ۱۲ در صدی غربالگری را به خود اختصاص دهیم.


مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی افزود: درصد متوسط پوشش غربالگری ۸/۵ درصد است که ما ۱۰ درصد از متوسط پوشش جلوتر هستیم.


پور یوسف در ادامه گفت: ۹۵ درصد افرادی که دچار اختلالات ناشنوایی و کم شنوایی بودند را چه از طریقه معاینه ویا کاشت حلزون و استفاده از سمعک توانستیم با استفاده از اقدامات لازم درمانی مورد بهبود قرار دهیم.


وی با اشاره به برنامه‌های توسعه غربالگری در اینده گفت: اگاه سازی والدین در زمینه ناشنوایی کودکان و غربالگری بعد از تولد در دستور کار ما قرار دارد به گونه‌ای که باید غربالگری باید بعد از تولد صورت گیرد تشخیص بعد از سه ماه باشد و درمان قبل از پنج ماه صورت پذیرد.

شناسایی ۲۶ هزار ناشنوادر سطح کشور


در این مراسم دکتر فیروز بخت رییس غربالگری ناشنوایان کشور  با اشاره به اینکه برنامه های غربالگری حدود دو دهه پیش اغاز شده است گفت: حدود ۷میلیون و۵۰۰ هزار نفر در این مدت غربالگری شده اند که از این تعداد ۲۶ هزار مورد در سطح کشور شناسایی شده اند و وارد مرحله مداخله شده اند.

وی افزود: درسال گذشته حدود ۱۲۰۰ یک میلیون و دویست هزار کودک را غربالگری کردیم که در کل ۷۶ درصد از کودکان ناشنوا را توانستیم در سطح کشور پوشش دهیم.


رییس غربالگری ناشنوایان کشور با اشاره به جایگاه بالای خراسان رضوی در زمینه غربالگری ناشنوایان گفت: ۵۰ مرکز غربالگری ناشنوایی در این استان فعالییت میکنند که همکاری بسیار خوبی با بهزیستی و بیمارستان ها داشتند که نتیجه این همکاری ها این است که ما میتوانیم سالانه ۸۵ درصد را مورد پوشش قرار دهیم.

دکتر فیروز بخت با تاکید به نتیجه بخش بودن این نرم افزار گفت: هدف ما اگاه سازی والدین در زمینه غربالگری ناشنوایان است تا والدین بتوانند از طریق این نرم افزار با مشکلات و خطرات ناشی از ناشنوایی کودکان به طور اگاهانه برخورد کنند. و بچه ها کمتر دچار این عارضه شوند و بتوانند به دامن جامعه بازگردند.


همچنین در این مراسم از تلاشگران این عرصه تقدیر و تشکر به عمل امد.


انتهای پیام//ن.ط




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «۹۵ درصد اختلالات ناشنوایی و کم شنوایی قابل درمان هستند»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..