مواد لازم 2 عدد انبه 3 ق س پودر ژلاتین 3 پیمانه شیر 2 /1 پیمانه آب سرد 2 /1 پیمانه شکر 2/1 ق س وانیل 1 پیمانه خامه صبحانه
طرز تهیه:
1. ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و رنگ آن شفاف گردد.
2. انبه ها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید و در کاسهای بریزید. تکههای درشت آن را کمی خرد کرده، همراه شیر و شکر در مخلوطکن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل شود.
3. خامه و وانیل را به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید وخوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید وبازکمی هم بزنید . مایه دسر آماده است.
4. مایه آماده را داخل قالب بریزید. روی آن را سلفون بکشید و4- 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و به اصطلاح ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده با چیپس شکلات و یا ترافل تزیین کنید.