طرز تهیه خوراک مکزیکی ساده و خوشمزه+ فیلم آموزشی
غذاهای مکزیکی بخاطر داشتن طعم مزه ی خاص در سراسر دنیا محبوبیت دارند و با ذائقه های متفاوتی جور در می آیند. از جمله برای ما ایرانی ها نیز صرف نمودن این غذاها بسیار لذت بخش است . اغلب خوراک های مکزیکی پر از رنگ ها و طعم های مختلف اند زیرا در بیشتر آنها از انواع لوبیا،کاهو، پنیر، گوجه فرنگی ،ذرت و نان ترتیلا استفاده شده که باب میل مان هستند. همچنین به دلیل داشتن گوشت و لوبیا و پنیر منبع غنی ای از انواع پروتئین، مواد معدنی چون آهن و کلسیم است که بسیار برای سلامتی مفید است. بخصوص کلسیم و آهن که کمبود آن بین ایرانی ها شایع است و این غذا میتواند علاوه بر طعم و مزه خوب، در تامین این نیازها موثر باشد.
در این مطلب از سری آموزش های غذا های خارجی با آموزش کامل طرز تهیه خوراک مکزیکی خوشمزه و لذیذ در خدمت شما دوستان عزیز هستیم. در صورت تمایل به آموزش انواع خوراک های دیگر با گوشت و مرغ میتوانید مطالب طرز تهیه خوراک گوشت مجلسی و خوراک رست بیف را مطالعه نمایید.
۱- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
۲- در یک ماهیتابه با حرارت بالا گوشت چرخ کرده را کاملا تفت دهید تا زمانی که رنگ صورتی گوشت از بین برود سپس سس سالسا را به آن بیافزایید و حرارت را کم کنید و اجازه بدهید ۲۰ دقیقه پخته شوند تا زمانی که مایع جذب شود ، بعد از اون لوبیا را به خوراک افزوده و کاملا مواد را با هم مخلوط کنید .
۳- با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه بچینید و روی آن را با پنیر چدار بپوشید.
۴- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود. نوش جان
طرز تهیه خوراک مکزیکی ساده و خوشمزه+ فیلم آموزشی
سس سالسا یکی از چاشنیهای خوش طعم و مزهدهنده به غذاست.
این سس،که معمولا به صورت تند تهیه می شوند رایج در منطقه آمریکای لاتین میباشد. اصل واژه سالسا اسپانیایی است که خود ریشه لاتین دارد و به معنای سس میباشد. به عنوان چاشنی همراه با انواع اسنک هاخصوصاً ترتیلا و انواع ساندویچ گرم ،برگر ها، استیک و جهت طعم دار کردن خمیر پیتزا استفاده میگردد. این محصول برای افرادی که به گوجه فرنگی و فلفل حساسیت دارند مناسب نمی باشد.
۱۵ دقیقه قرار دهید . سپس از آب جوش خارج کرده و داخل ظرف یخ بیندازید و به آرامی پوست گوجه فرنگی ها را بکنید.
۲) گوجه فرنگی، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره یک دستی به شما بدهد و برای اینکه سس عطر و طعم پیدا کند آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید .
(هنوز هیچ امتیازی ثبت نشده)