تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه خوراک مکزیکی ساده و خوشمزه + فیلم آموزشی

طرز تهیه خوراک مکزیکی ساده و خوشمزه+ فیلم آموزشی

طرز تهیه خوراک مکزیکی ساده و خوشمزه+ فیلم آموزشی

غذاهای مکزیکی بخاطر داشتن طعم مزه ی خاص در سراسر دنیا محبوبیت دارند و با ذائقه های متفاوتی جور در می آیند. از جمله برای ما ایرانی ها نیز صرف نمودن این غذاها بسیار لذت بخش است . اغلب خوراک های مکزیکی پر از رنگ ها و طعم های مختلف اند زیرا در بیشتر آنها از انواع لوبیا،کاهو، پنیر، گوجه فرنگی ،ذرت و نان ترتیلا استفاده شده که باب میل مان هستند. همچنین به دلیل داشتن گوشت و لوبیا و پنیر منبع غنی ای از انواع پروتئین، مواد معدنی چون آهن و کلسیم است که بسیار برای سلامتی مفید است. بخصوص کلسیم و آهن که کمبود آن بین ایرانی ها شایع است و این غذا میتواند علاوه بر طعم و مزه خوب، در تامین این نیازها موثر باشد.

در این مطلب از سری آموزش های غذا های خارجی با آموزش کامل طرز تهیه خوراک مکزیکی خوشمزه و لذیذ در خدمت شما دوستان عزیز هستیم.  در صورت تمایل به آموزش انواع خوراک های دیگر با گوشت و مرغ  میتوانید مطالب  طرز تهیه خوراک گوشت مجلسی و خوراک رست بیف   را مطالعه نمایید.

۱- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
۲- در یک ماهیتابه با حرارت بالا گوشت چرخ کرده را کاملا تفت دهید تا زمانی که رنگ صورتی گوشت از بین برود سپس سس سالسا را به آن بیافزایید و حرارت را کم کنید و اجازه بدهید ۲۰ دقیقه پخته شوند تا زمانی که مایع جذب شود ، بعد از اون لوبیا را به خوراک افزوده و کاملا مواد را با هم مخلوط کنید .

۳- با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه بچینید و روی  آن را با پنیر چدار بپوشید.
۴- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود. نوش جان

طرز تهیه خوراک مکزیکی ساده و خوشمزه+ فیلم آموزشی

طرز تهیه خوراک مکزیکی ساده و خوشمزه+ فیلم آموزشی

 سس سالسا یکی از چاشنی‌های خوش طعم و مزه‌دهنده به غذاست.
این سس،که معمولا به صورت تند تهیه می شوند رایج در منطقه آمریکای لاتین می‌باشد. اصل واژه سالسا اسپانیایی است که خود ریشه لاتین دارد و به معنای سس می‌باشد. به عنوان چاشنی همراه با انواع اسنک هاخصوصاً ترتیلا و انواع ساندویچ گرم ،برگر ها، استیک و جهت طعم دار کردن خمیر پیتزا استفاده میگردد. این محصول برای افرادی که به گوجه فرنگی و فلفل حساسیت دارند مناسب نمی باشد.

۱۵ دقیقه قرار دهید . سپس از آب جوش خارج کرده و داخل ظرف یخ بیندازید و به آرامی پوست گوجه فرنگی ها را بکنید.

۲) گوجه فرنگی، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره یک دستی به شما بدهد و برای اینکه  سس عطر و طعم پیدا کند آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید . 

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (هنوز هیچ امتیازی ثبت نشده)



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه خوراک مکزیکی ساده و خوشمزه + فیلم آموزشی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..