کارشناسان خطرناک ترین مواد غذایی سرطان زا را معرفی کردند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از اسپوتنیک، این مطلب را مجله بریتانیایی Which اعلام کرده که به بررسی کیفیت و میزان مرغوبیت کالاهای مصرفی و خدمات اشتغال دارد.
اعلام شده که محصولات غذایی تهیه شده با گوشت قرمز از جمله سوسیس و کالباس خطر ابتلا به سرطان روده و سرطان معده را افزایش می دهند چون تولید کنندگان برای بالا بردن مدت نگهداری از این مواد و خوشمزه کردن آنها نیترات ها و نیتریت ها را به آنها اضافه می کنند.
مصرف قند و شکرعامل دیگری که خطر ابتلا به غدد بدخیم را افزایش می دهد. هرچند دانشمندان ارتباط مستقیمی بین مصرف شیرینی جات و امراض سرطانی کشف نکرده اند، در هرحال افزایش وزن انسان بر اثر مصرف شیرینی جات خطر ابتلا به بیماری های سرطانی را بیشتر می کند.
دانشمندان توصیه می کنند برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های سرطانی چای سبز، زردچوبه، انار، ماهی چرب، زغال اخته و سبزیجات و میوه جات مصرف شود.
قانون مورفی در سال 1949 در پایگاه نیروی هوایی ادوارز شکل گرفت. سرگرد ادوارد مورفی مهندس هوافضا بود که روی یک پروژه کار میکرد. در یکی از سختترین آزمایشهای پروژه یک تکنسین سیمها را برعکس وصل کرد و آ...