جهانپور افزود: اگر واحد صنفی درگیر این موضوع باشد، معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان ها بر آن نظارت می کنند و اگر در مورد کارخانه ها و صنایع باشد، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد این نظارت ها را انجام می دهند و در صورت تخلف، برخورد قانونی و قضایی با آنها صورت می گیرد.
وی گفت: امیدواریم مکان های غیر استانداردی که تاکنون شناسایی نشدهاند با بازرسی های بیشتر و گزارشات مردمی شناسایی و اقدامات قانونی برای آنها انجام شود.
سخنگوی سازمان غذا و دارو در ادامه درخصوص درجه بندی کیفیت فرآورده های گوشتی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو در بحث فرآورده های گوشتی درجه بندی کیفیت ندارد و این سازمان فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می کند، چراکه بخشی از موضوع کیفیت به مردم و بازار مربوط میشود.
جهانپور با بیان اینکه برندهای متعددی در این زمینه وجود دارد، اظهار داشت: شرکت های تولیدکننده فرآورده های گوشتی حائز شرایط ایمنی، پروانه فعالیت دریافت می کنند. علاوه بر این، موضوع شرکت هایی که در زمینه خوراکی و آشامیدنی ها برتری دارند نیز، هر ساله در مراسمی، نشان ایمنی و سلامت به آنها اعطا می شود و این اقدام می تواند به نوعی برخی از این برندها را به مردم معرفی کند.
انتهای پیام/