اینستاگرامی ها

پکیج تبلیغاتی

اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در س


مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




تغذیه سالم در تابستان چگونه باید باشد؟

 تغذیه سالم در تابستان با توجه به تغییر آب و هوا اهمیت زیادی دارد. در این مطلب چند نکته مهم در مورد تغذیه سالم در تابستان بیان می شود.

 تغذیه سالم در تابستان و چند نکته مهم

حسین ایمانی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص تغذیه، در ارتباط با مصرف مواد غذایی مناسب در فصل تابستان، اظهار داشت: بهتر است در این فصل از خوراکی‌هایی استفاده شود که حجم آب بیشتری داشته باشندو هم سرشار از آنتی‌اکسیدان و املاح باشند که میوه و سبزیجات از این دسته خوراکی‌ها به شمار می‌روند.

گوشت، لبنیات، نان و غلات، میوه و سبزیجات از دسته‌های اصلی گروه‌های غذایی است، در فصل تابستان بهتر است مصرف لبنیات و میوه و سبزیجات جهت حفظ سلامتی افزایش یابند همچنین مصرف یک لیوان شیر خنک روزانه یا هنگام غروب تابستان مناسب است.

استفاده از هندوانه، طالبی، خربزه، کاهو و خیار در این فصل بسیار مناسب بوده چرا که علاوه بر تأمین آب بدن ویتامین و املاح ما را نیز به همراه دارند ولی مصرف گوشت به ویژه گوشت قرمز کمتر استفاده شود و این مسئله در افرادی که قند خون و اسیداوریک دارند بیشتر باید مدنظر قرار گیرد. همچنین گروه غذایی نان و گوشت حس تشنگی را افزایش می‌دهد.

سالاد

مصرف مواد پر ادویه علاوه بر تشدید حس تشنگی فشار بر روی کلیه‌ها را به همراه داشته بنابر این مصرف کمتر این مواد توصیه می‌شود.

شیرهای سنتی که در بسیاری از مغازه‌ها ارائه می‌شود سنتی نبوده و امکان آلودگی‌ آنها با توجه به اینکه در فصل تابستان قرار داریم بیشتر است بنابر این بهتر بوده لبنیات را از شرکت‌های کارخانه‌ای تهیه کرده و اگر این لبنیات غنی از ویتامین D باشد که فواید آن نیز مضاعف خواهد شد.

شیرسنتی بهتر است مصرف نشود، 70 تا 80 درصد مواردی که به صورت سنتی تبلیغ می‌شوند تنها ادعا بوده و به دروغ لبنیات سنتی اعلام می‌شوند. از طرفی احتمال اینکه حمل و نقل این لبنیات به صورت استاندارد صورت نگیرد و خودروی مناسب با سیستم گرمایشی درستی برای این مسئله نباشد احتمال فساد شیر و سایر لبنیات بیشتر خواهد شد.

بنابر این مصرف لبنیات کارخانه‌ای نسبت به سنتی ارجح بوده چرا که علاوه بر اینکه احتمال سنتی نبودن آن زیاد است در مواردی نیز تقلب در آن صورت گرفته و افزودنی‌های غیرمجاز و یا چربی به آن اضافه می‌شود تا لبنیات را با طعمی متفاوت به مردم ارائه کنند.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید

اگر می خواهید بیشتر بدانید : چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟

اگر می خواهید بیشتر بدانید : بخور و نخورهای تابستانی در طب سنتی

اگر می خواهید بیشتر بدانید : غذا, نوشیدنی, گوشت و میوه های مناسب فصل گرما و تابستانتغذی

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع : farsnews.com




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «تغذیه سالم در تابستان چگونه باید باشد؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..