“برویشین” یکی از غذاهای خوشمزه استان کردستان است که از تریکبات ساده ای تشکیل شده است و طعم دلنشینی دارد.
موادموردنیازبرای تهیه برویشین 500 گرم بلغور 200 گرم آلو 100 گرم لپه یک استکان سرکه روغن به میزان لازم نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز به مقدار دلخواه طرز تهیه و پخت برویشینپیاز را سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. سه کاسه آب را با بلغور، زرد آلو و لپه را به پاز داغ اضافه کنید تا بپزند. قبل از ریختن اش در کاسه درون آن سرکه بریزید.
نکات تکمیلی در مورد برویشینبرویشین یکی از غذاهای محلی است. آماده سازی مواد اولیه آن 15 دقیقه و پخت آن 30 دقیقه زمان می برد. این غذا را می توانید در وعده نهار، شام و پیش غذا میل کنید. در ماه رمضان به عنوان سحری و افطار می توانید میل کنید.دستور تهیه این مطلب برای 6 نفر است.