ماهنامه کیک و شیرینی: پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که میتوانید در این روزهای آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم کراست (لایه زیرین):
خرما: 5 عددبادام (پودر شده): 50 گرم
جوی دوسرپرک: 50 گرم
روغن نارگیل (ذوب شده): 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم فیلینگ:
موز: یک عددخرما: 3 عدد
عسل: یک قاشق سوپخوری
خامه: یک قاشق سوپخوری
مواد لازم رویه:
بادام (خام): یک قاشق سوپخوریبادام هندی (خانم): یک قاشق سوپخوری
فندق (خام): یک قاشق سوپخوری
تخم کدوتنبل (خام): یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه لایه زیرین، هسته خرماها را جدا کنید. به همراه بادام، جوی دوسرپرک و روغن نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید و به صورت خمیر درآورید. خمیر به دست آمده را در کیک قالب تارت اندازه کوچک بریزید و با دست کف قالب فشار دهید. قالب را حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه فیلینگ، موز، خرما، عسل و خامه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر در آورید. این مخلوط را روی لایه زیرین پای بریزید و روی آن را صاف کنید. پای را دوباره در یخچال قرار دهید. پس از این که فیلینگ خنک شد، روی آن را با مواد رویه تزئین کرده و سرو نمایید.