استان زنجان با تولید 60 درصد جوجه بوقلمون کشوردومین استان تولید کننده گوشت بوقلمون در کشور است .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز زنجان ؛ سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی زنجان گفت: هم اکنون 23 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت تولید دوره ای 156 هزار و700 قطعه دراستان فعال است.
صادقی افزود: علاوه براین 2 واحد پرورش بوقلمون مادر هم با ظرفیت بیش از 10هزار قطعه در سال فعالیت دارند .
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان گفت: سال گذشته نتیجه تولیدات این 25 واحد 3هزارو200 تن گوشت بوقلمون بود.
صادقی افزود: در2 سال گذشته اولین و تنها زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در استان زنجان راه اندازی شد وهم اکنون این استان نیاز استان و بسیاری از استانهای کشور را به گوشت بوقلمون تامین می کند .
2هزار و 150نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در واحدهای پرورش بوقلمون استان مشغول به کار هستند.