تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




کدام مواد غذایی را نباید ۲ بار گرم کرد؟

مواد غذایی که هرگز نباید آن‌ها را گرم کرد / گرم کردن چه مواد غذایی ممنوع است؟فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره ضرر‌های گرم کردن دوباره مواد غذایی اظهار کرد: به طور کلی مواد غذایی پس از تهیه باید بلافاصله مصرف شوند، زیرا مواد غذایی پخته شده مستعد آلودگی‌های میکروبی و باکتریایی هستند، اما گرم کردن دوباره  برخی از مواد غذایی ضرر‌های بیشتری را به همراه دارد.

 گرم کردن بیش از  چهار بار روغن‌ها؛ ممنوع

وی بیان کرد: روغن‌ها از جمله مواد غذایی هستند که گرم کردن دوباره آنها مضر است؛ تعداد دفعاتی که مجاز هستیم روغن‌ها را دوباره گرم کنیم بر حسب نوع و ساختمان آنها متفاوت است؛ به طوری کلی هیچ روغنی نباید بیش از  چهار بار گرم شود؛ روغنی که در داخل مواد غذایی پخته شده وجود دارد هم از این قاعده مستثنی نیست.

وحید درباره ضرر‌های گرم کردن مجدد روغن‌ها افزود: هر چقدر تعداد دفعات گرم کردن روغن‌ها افزایش پیدا کند، اسید‌های چرب اشباع و ترانس موجود در آنها هم بیشتر می‌شود که این اسید‌های چرب زمینه را برای ابتلای افراد به انواع بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید

این دکترای تغذیه و رژیم درمانی گفت: سبزیجات پخته شده نباید دوباره گرم شوند، زیرا در این صورت ترکیبات مضری به نام نیترات‌ها در آنها تولید می‌شوند؛ از سوی دیگر سبزیجات پخته شده با گرم کردن دوباره خاصیت خودشان را هم از دست می‌دهند.

وی تأکید کرد: گرم کردن سبزیجاتی مانند کرفس، چغندر و اسفناج نسبت به سایر سبزیجات ضرر‌های بیشتری را به همراه دارد؛ مواد نشاسته‌ای مانند سیب زمینی و برنج هم نباید دوباره گرم شوند.

وحید درباره ضرر‌های گرم کردن دوباره برنج تصریح کرد: اگر برنج پس از پخت در فضای باز قرار گیرد قارچ‌ها به سرعت در آن رشد می‌کند بنابراین مصرف این برنج می‌تواند عوارضی مانند مسمومیت غذایی، اسهال، استفراغ و حالت تهوع را برای افراد به دنبال داشته باشد.

این دکترای تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مضر بودن گرم کردن دوباره محصولات پروتئینی مانند مرغ و گوشت اظهار کرد: وقتی این  مواد را دوباره گرم می‌کنیم ساختار پروتئینی آنها تغییر می‌کند و ترکیبات مضری به نام نیترات‌ها در آنها تولید می‌شود؛ نیترات‌ها طی واکنش‌های مختلفی در بدن، افراد را به انواع مختلف سرطان‌ها دچار می‌کنند.

وی بیان کرد: گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس باید تا حد امکان مصرف نشوند؛ گرم کردن دوباره آنها هم به شدت مضر است.

وحید یادآور شد: قارچ و تخم مرغ آب پز شده یا نیمرو هم از دیگر مواد غذایی هستند که نباید آنها را دوباره گرم کرد.

انتهای پیام /




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «کدام مواد غذایی را نباید ۲ بار گرم کرد؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..