دسر (فرانسوی: Dessert) که در فرهنگهای آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پیغذا یا پس غذانیز میگویند) که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف میشود. بهطور معمول جزو مواد غذایی شیرین میباشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن ” desservir ” به معنی جمع کردن روی میز گرفته شدهاست. دسرهای مشترک غربی عبارت آن از: کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پایها و آبنباتها تنوع دسرها را میتوان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسرهای بسیار متنوعی استفاده میکنند. در برخی کشورها برای مصرف کردن دسر از قاشق مخصوصی استفاده میکنند که اندازهٔ آن بین اندازهٔ یک قاشق چای خوری و یک قاشق معمولی است.
کدبانوهای عزیزم لطفا در ادامه ما را همراهی کنید و با یاد گرفتن این دسر خوشمزه به بهترین نحوه از مهمانهای عزیزتان پذیرایی کنید.
طرز تهیه دسر لیوانی تک نفره و شیک
طرز تهیه دسر لیوانی تک نفره و شیک
طرز تهیه دسر لیوانی تک نفره و شیک
طرز تهیه دسر لیوانی تک نفره و شیک
توجه داشته باشید: با توجه به اینکه تامین کننده ویدئو سایت نسیم فان نیست، بنابراین امکان تفاوت جزئی بین مراحل کار توضیح داده شده و ویدئو آموزشی وجود دارد و ویدئو آموزشی صرفا جهت آشنایی بیشتر قرار داده شده است. امیدواریم از این آموزش لذت کافی را برده باشید و دسر خوشمزه ای را برای خانواده خود آماده نمایید.
(هنوز هیچ امتیازی ثبت نشده)