به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ غذای سنتی "برزنگک" یکی از غذاهای لذیذ مردم خونگرم خوزستان است که از منابع خوب فیبرهای غذایی تشکیل شده و در پیشگیری از یبوست و سرطانهای روده بزرگ بسیار مفید است.
مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از:
پیاز متوسط : 1 عدد
شکر و سرکه : 2 قاشق غذاخوری
لپه و کشمش و گندم حلیم: هر کدام نصف پیمانه
گوشت : 120 گرم
دنبه : 40 گرم
دستور پخت: گندم و کشمش و لپه و گوشت و دنبه را با پیاز و نمک و ادویه مخلوط کرده و به آن مقداری آب اضافه کرده و اجازه میدهیم به جوش آید.
در ادامه شکر و سرکه را افزوده و حرارت شعله را کم میکنیم تا مواد خوب پخته شود.
این غذا در خوزستان به عنوان صبحانه مصرف میشود.
انتهای پیام/