می توانید کوکی بادام شکلاتی را به عنوان شیرینی در پذیرایی های خود استفاده کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای کوکی بادام شکلاتی کره هم دما با اتاق 225 گرم شکر قهوه ای سه چهارم فنجان شکر 1 فنجان عصاره وانیل 2 ق چ تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق 2 عدد پودر کاکائو دو سوم فنجان آرد 2 فنجان جوش شیرین 1 ق چ نمک دریا 1 ق چ شکلات چیپسی 2 فنجان بادام خرد شده نصف فنجان طرز تهیه کوکی بادام شکلاتیشکر و کره را خوب با هم بزنید تا شکل کرمی بگیرد و حجیم باشد. در هنگام هم زدن، تخم مرغ و وانیل را هم یکی یکی اضافه کنید. جوش شیرین، آرد، کاکائو و نمک را الک کنید سرعت همزن را کم کنید و مواد خشک را به مواد مرطوبمان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا جدی که خمیر یک دست شود.
بادام را به همراه شکلات چیپسی و حدود 1 ساعت درون یخچال قرار دهید. درجه فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. با قاشق و یا اسکوپ به اندازه یک و نیم قاشق غذاخوری از خخمیر بردارید و با فاضله زیاد در سینی بچینید و به مدت 11 تا 12 دقیقه درون فر قرار دهید و بپزید.
بعد از پخت 3 دقیقه که از حرارت افتاد کوکی ها را روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا سرد شوند .
نکات تکمیلی در مورد کوکی بادام شکلاتیکوکی بادام شکلاتی جزو کیک و شیرینی – کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکی بادام شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .