طرز تهیه سوپ ترخینه مجلسی (غذای محلی کرمانشاه) + فیلم آموزشی
ترخینه به شکل آش یا سوپ بیشتر در روزهای زمستانی طبخ شده، و بعلت برخورداری از طیف وسیعی از آنتی بیوتیک ها و ویتامین ها خاصیت درمانی برای سرماخوردگی و آنفلوآنزا در روزهای سرد سال را دارد. سوپ ترخینه یکی از سوپ های محلی و معروف کرمانشاه می باشد که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می شود و به صورت گلوله های خشک شده و آماده عرضه می شود و به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد. ترخینه جامد (ماده اولیه ترخینه که هنوز برای مصرف آماده نشده) به دلیل دوغ زیاد و گندم یا جو که در زیر حرارت خورشید خشک شده بسیار سخت است که معمولاً به اندازه یک همبرگر دست ساز یا کوچکتر از آن است. ترخینه جامد بعد از خیس خوردن در آب جوش کمکم به صورت یک سوپ در میآید. تقریباً نحوه درست کردن آن شبیه به سوپهای آماده امروزی است.
طرز تهیه سوپ ترخینه مجلسی (غذای محلی کرمانشاه) + فیلم آموزشی
در این مطلب از سایت نسیم فان با آموزش کامل طرز تهیه سوپ ترخینه مجلسی در خدمت شما عزیزان هستیم. اگر به آشنایی با نحوه تهیه سوپ کرفس، سوپ جو قرمز، سوپ ماهی، سوپ اسفناج، و سوپ ماست تمایل دارید می توانید به پست های قبلی سایت ما سر بزنید. با ما همراه باشید…
طرز تهیه سوپ ترخینه مجلسی (غذای محلی کرمانشاه) + فیلم آموزشی
طرز تهیه سوپ ترخینه مجلسی (غذای محلی کرمانشاه) + فیلم آموزشی
طرز تهیه سوپ ترخینه مجلسی (غذای محلی کرمانشاه) + فیلم آموزشی
طرز تهیه سوپ ترخینه مجلسی (غذای محلی کرمانشاه) + فیلم آموزشی
(هنوز هیچ امتیازی ثبت نشده)