افطاری ما رمضان یکی از مهمترین وعده های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرما بریج یکی از دسرهای سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می توانید درست کنید.
خرما بریج یک دسر مقوی برای افطاری ماه رمضانمواد لازم تهیه خرما بریج برای افطاری ماه رمضانآرد : یک پیمانه
خرما : 400 گرم
کنجد : یک قاشق غذاخوری
روغن : سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز : به مقدار لازم
ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید .
زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید .
خواص :
این دسر کرمانی منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد .
نیاز به کلسیم را به خوبی رفع می کند .
بهتر است آرد آن سبوس دار باشد.
اگر می خواهید بیشتر بدانید : دستور غذایی جدید برای افطاری
اگر می خواهید بیشتر بدانید : طرز تهیه 3 نوع افطاری ساده و خوشمزه
اگر می خواهید بیشتر بدانید : 2 پیشنهاد برای دو افطاری ساده و رسمی
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/ifestyle
منبع : khorasannews.com
loading...
loading...