دسر آلوئه ورا یک دسر خوشمزه است که دارای خواص زیادی است. در این مطلب به برخی از مهم ترین خواص این دسر اشاره کرده و طرز تهیه آن را بیان می کنیم.
خواص دسر آلوئه ورادسر آلوئهورا حاوی انواع ویتامینهای A ، E، C ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۶، کلسیم، سلنیوم، اسید فولیک، کولین، منگنز، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، قندهای مونوساکارید (گلوکز و فروکتوز) و پلیساکارید و آنزیمهای آلیاز، الکالینفسفاتاز، آمیلاز، برادیکیناز، کربوکسیپپتیداز، کاتالاز، سلولاز، لیپاز و پراکسیداز است.
برای بررسی خواص دسر آلوئهورا و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
خواص دسر آلوئهورااین دسر نقش موثری در کنترل دیابت دارد همچنین موجب کاهش اسید معده هم میشود بنابراین برای مبتلایان به زخم معده مفید است. دسر آلوئه ورا چربی و فشار خون را کاهش میدهد و برای مبتلایان به سنگ کلیه هم مفید است.
دسر آلوئهورا تاثیر چشمگیری در بهبود رفلاکس معده (برگشت غذا از معده به مری) دارد؛ این دسر برای افرادی که دچار سرفههای خشک، سوزش سردل و زخم مری هستند هم موثر است.
دسر آلوئهورا نقش موثری در رفع یبوست و بواسیر (هموروئید) و بهبود عملکرد کبد دارد؛ این دسر به علت وجود کلسیم برای تقویت استخوانها هم مفید است.
دسر آلوئهورا در تقویت قوای جنسی و افزایش انرژی بدن تاثیر فوق العاده ای دارد. این دسر سبب پاکسازی بدن از سموم به ویژه در معتادان هم میشود.
دسر آلوئهورا به علت داشتن ویتامینهای A ، E و C خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و از بدن در برابر انواع بیماریها محافظت میکند.
دسر آلوئهورا برای مبتلایان به آسم، افسردگی و افرادی که فعالیت ذهنی انجام میدهند، مفید است؛ زنان باردار و شیرده باید از مصرف این دسر خودداری کنند، زیرا دسر آلوئهورا برای خود و جنینشان ضرر دارد.
مواد لازم برای تهیه دسر آلوئهورا (چهار تا پنج نفر)ژل آلوئهورا ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرمعسل چهار قاشق غذاخوریپودر ژله آلوئهورا ۲ بستهآب جوش به مقدار لازمگلاب سه قاشق غذاخوریزعفران به مقدار لازمخلال پسته و بادام و پودر نارگیل به مقدار لازمطرز تهیه دسر آلوئهورانخست ژل آلوئهورا را از داخل پوست آن خارج کنید. ژل را درون مخلوطکن بریزید و عسل، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل پوره دربیاید. پودر ژله آلوئهورا را در آب جوش حل کنید و پس از سرد شدن با پوره به خوبی مخلوط کنید. مواد مخلوطشده را داخل قالب بریزید و روی آنها را با خلال پسته و بادام و پودر نارگیل تزئین کنید. دسر را به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی بسته شود.
اگر می خواهید بیشتر بدانید : آب آلوئه ورا و خواص و مضرات نوشیدن آن برای سلامتی
اگر می خواهید بیشتر بدانید : فواید آلوئه ورا برای پوست
اگر می خواهید بیشتر بدانید : مصرف آلوئهورا برای این افراد ممنوع است
اگر می خواهید بیشتر بدانید : آب آلوئه ورا و خواص و مضرات نوشیدن آن برای سلامتی
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: yjc.ir
loading...
loading...