آموزش طرز تهیه سوپ پای مرغ پر خاصیت به دو روش + فیلم آموزشی
سوپ پای مرغ با کلسیم فراوانی که دارد برای استخوان مفید است و با کمی افزودنی می توانیم یک سوپ پای مرغ خوشمزه برای سرماخوردگی هم درست کنیم. عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر و اسیدهای چرب است؛ به همین جهت افرادی که از داروهای پایین آورنده چربی خون مثل استاتین استفاده میکنند نباید این غذا را مصرف کنند. عصاره پای مرغ، می بایست همراه با کمی پیاز پخته شود تا کلسیم آن به بیشترین مقدار برسد. پای مرغ همچنین دارای کلسیم فراوان است و برای بیماریهای مربوط به استخوان و کمبود کلسیم مفید است. باید توجه داشت که پای مرغ دارای چربی های اشباع شده ی بسیاری نیز هست که برای بیماران دارای چربی خون بالا بسیار مضر می باشد. از طرفی اگر شکل و ظاهر پای مرغ برای شما خوشایند نمی باشد، می توانید آب پای مرغ را تهیه نمایید و از آن به جای آب مرغ در انواع سوپ استفاده کنید.
آموزش طرز تهیه سوپ پای مرغ پر خاصیت به دو روش + فیلم آموزشی
در این مطلب از سایت نسیم فان با آموزش کامل طرز تهیه سوپ اسفناج مجلسی در خدمت شما عزیزان هستیم. اگر به آشنایی با نحوه تهیه سوپ قارچ، سوپ دال عدس، سوپ شیر، سوپ کاهو، و سوپ زرشک تمایل دارید می توانید به پست های قبلی سایت ما سر بزنید. با ما همراه باشید…
آموزش طرز تهیه سوپ پای مرغ پر خاصیت به دو روش + فیلم آموزشی
آموزش طرز تهیه سوپ پای مرغ پر خاصیت به دو روش + فیلم آموزشی
آموزش طرز تهیه سوپ پای مرغ پر خاصیت به دو روش + فیلم آموزشی
آموزش طرز تهیه سوپ پای مرغ پر خاصیت به دو روش + فیلم آموزشی
آموزش طرز تهیه سوپ پای مرغ پر خاصیت به دو روش + فیلم آموزشی
آموزش طرز تهیه سوپ پای مرغ پر خاصیت به دو روش + فیلم آموزشی
(هنوز هیچ امتیازی ثبت نشده)