دسر پلمبیر دارای شکلی زیبا و طعمی عالی است و می توانید این دسر را خیلی سریع آماده کنید.
مواد لازم برای دسر پلمبیر خامه فرم گرفته یک لیوان بستنی وانیلی یک لیوان تخم مرغ دو عدد شکر 5 قاشق غذاخوری البته بسته به ذائقه میشه کمی مقدارش رو کم و زیاد کرد وانیل کمی ژلاتین یک قاشق غذاخوری شیر نصف لیوان آب جوش نصف لیوان مغز گردو کمی موز یک عدد متوسط طرز تهیه دسر پلمبیردر ابتدا سفیده تخم مرغ و زرده تخم را را از هم جدا می کنیم و سفید را آنقدر هم می زنیم تا پف کند و سفید شود و درون یخچال قرار می دهیم.
سپس زرده ها را وانیل و شکر مخلوط می کنیم. این زرده را آنقدر هم می زنیم تا زرده ها با شکر کاملا مخلوط شوند و به رنگ کرم در بیایند. شیر را داغ می کنیم و سپس آرام آرام زرده ها را اضافه می کنیم و خیلی سریع هم میزنیم تا حرارت بالای شیر باعث لخته شدن زرده نشود. استفاده از شیر داغ باعث می شود که زرده تا حدودی پخته شود و خام استفاده نشود.
بعد از اینکه کل شیر را اضفاه کردیم و خوب هم زدیم آن را کنار میگذاریم تا سرد بشود و سپس پودر ژلاتین را با آب جوش مخلوط می کنیم و بر روی حرارت قرار می دهیم تا خوب حل شود و بعد به کناری می گذاریم تا خنک بشود.
بعد از اینکه مخلوط زرده های تخم مرغ و مخلوط شیر خنک شد، بستنی، سفیده تخم مرغ و خامه فرم گرفته را به موادی که داریم اضافه می کنیم و باز هم هم میزنیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط بشوند و کف کنند.
در آخر ژلاتین را به موادی که داریم اضافه می کنیم و درون ظرفی میریزیم و داخل فریزر قرار می دهیم. بعد از اینکه مواد را درون ظرف ریختیم، موزهای خورد شده را به همراه گردو به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 تا 12 ساعت درون فریزر قرار می دهیم.
نکته1. این دسر را باید به خوبی هم بزنید تا مواد حالت کفی و پفکی پیدا کنند و اگر کم هم بزنید ممکن است دسر حالت یخی پیدا کند که اصلا جالب نیست.
2. بهتر است موزهایی را که استفاده می کنیم خوب ریز ریز کنیم و یا رنده کنیم زیرا تکه های بزرگ موز در فریزر یخ می زنند و هنگام خوردن حالت خوبی ندارند.
3. برای تزیین دسر میشه از شکلات آب کرده، پودر پسته، موز و … استفاده کرد که بعد از اینکه کاملا دسر خودش رو گرفت باید این تزیینات انجام بشه.4. این دسر تا قبل از زمان سرو باید داخل فریزر باشه و چند دقیقه قبل از مصرف خارجش میکنیم که آب نشه!
5. ظرفهایی که برای ریختن دسر انتخاب میشه میتونه به صورت نفری باشه و تو لیوان بریزیم و یا اینکه اون رو توی قالب بریزیم و بعد از گرفتن برش گردونیم!
نکات تکمیلی در مورد دسر پلمبیردسر پلمبیر جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
دسر پلمبیر را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
» همچنین بخوانید :