تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




درمان بیماری‌های صعب العلاج به کمک ژن درمانی

درمان بیماری‌های صعب العلاج به کمک ژن درمانیبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا ملک‌زاده‌ معاون پژوهشی‌ و فناوری وزارت بهداشت‌ توسعه فناوری در افتتاحیه مرکز  محصولات پیشرفته سلولی رویان، با بیان اینکه ما در علم پزشکی‌ شاهد تحولات عظیمی هستیم گفت: این پیشرفت ها تحولاتی شگرفت در زمینه درمان بیمارای که در گذشته درمان نمی‌شدند  بوجود آورده است.

معاون پژوهشی‌ و فناوری وزارت بهداشت‌ در رابطه با رشته‌ای به نام BIOTOGICAL EMGINEERING که در حال حاضر در دنیا مطرح است اظهارکرد: در این رشته‌ مهندسی و پزشکی بایکدیگر در ارتباط هستند‌ و این تکنولوژی‌ سبب تغیر شکل پزشکی در آینده می‌شود.

ملک‌زاده در رابطه با هوش مصنوعی اظهار کرد: هوش مصنوعی اقدام عظیمی‌ است ؛ این هوش مصنوعی بدون نیاز به منشی قادر است بسیاری از کارهای علمی از قبیل  سلول‌ درمانی و ژن درمانی را انجام دهد.

معاون پژوهشی و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه به کمک سلول درمانی می‌توان از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد اظهار کرد: به کمک ژن درمانی می‌توان بیماران هموفیلی‌ و تالاسمی و نوزادان ناشنوا را معالجه کرد.

ترمیم و بازسازی سلول ها هدف از تولید محصولات پیشرفته

در ادامه این مراسم انسیه حاجی‌زاده صفار پزشک و دکترای بیوتکنولوژی پزشکی با بیان اینکه محصولات پیشرفته سلولی بر پایه سلول زنده هستند گفت:  هدف از تولید محصولات پیشرفته سلولی ترمیم، تعمیق، جایگزینی و بازسازی سلول هایی هستند که بر اثر پروسه بیماری یا بر اثر کهولت سن و صدمه‌ از دست رفته‌اند.

وی ادامه داد : محصولات  پیشرفته سلولی به سه دسته سلول‌ درمان، محصولات ژن درمانی و محصولات مهندسی بافت تقسیم می‌شوند.

حاجی‌زاده صفار با بیان اینکه در طی سالیان گذشته تحولات عظیمی در صنعت داروسازی ایجاد شده  اظهار کرد:این داروها شامل داروهای شیمیایی، پروتئینی و  داروهای بر پایه سلول و بافت زنده می‌شوند.

این پزشک و دکترای بیوتکنولوژی پزشکی درباره تولید محصولات پیشرفته سلولی گفت: در حال حاضر بیش از 700 شرکت بزرگ در دنیا مشغول تولید محصولات بر پایه سلول زنده هستند که بیش از 52 درصد آن‌ها در کشور آمریکا و مابقی در کشورهایی مثل آلمان و ژاپن قرار دارد ودر حال حاضر بیش از 40 محصول سلول درمانی در سطح دنیا وجود دارد.

وی با بیان اینکه شرکت‌های بسیار زیادی وارد صنعت سلول درمانی شده‌اند اظهار کرد: در سال‌های گذشته صنعت داروسازی درمان کاملی برای بیماران  نداشت اما در حال حاضر بیماران  به کمک سلول درمانی  توانسته اند درمان خود را به طور کامل ادامه دهند .

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «درمان بیماری‌های صعب العلاج به کمک ژن درمانی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..