تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

مجله سرآشپز: اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای میهمانی ها هستید، ماهیچه روغن جوش را با باقالی پلو سرو کنید و از میهمان ها پذیرایی کنید.

مواد مورد نیاز

ماهیچه گوسفند: 1 عدد
پیاز: 2 عدد
زنجبیل تازه (رنده شده): 1 قاشق چای خوری
سیر (له شده): 2 حبه
فلفل سیاه: 1 دوم قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
روغن مایع: 1 لیتر

ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه

روش پخت:

1. ماهیچه را تمیز کرده و کاملا بشویید، بعد آن را درون قابلمه ای قرار دهید.

2. روغن و 1 پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و (حدو د 30 دقیقه) بگذارید تا روغن به جوش آید و کف کند. بعد کف روی ماهیچه را جمع کنید.

3. زنجبیل، سیر، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا ماهیچه بپزد.

4. 30 دقیقه آخر پخت، پیاز را چهار قاچ کرده و به ماهیچه اضافه کنید تا بپزد.

5. ماهیچه پخته شده را همراه با چلو یا باقالی پلو سرو کرده و به دلخواه تزیین کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «ماهیچه روغن جوش؛ مجلسی و آبرومندانه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..