تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه سمبوسه میگو

سمبوسه میگو

سمبوسه میگو

سمبوسه میگو یکی دیگر از انواع سمبوسه ها است که آموزش این نوع سمبوسه  را برای شما عزیزان در ذیل بیان می کنیم .اموزش دیگر سمبوسه ها که عبارتند از سمبوسه با گوشت ،

سمبوسه تونسی ،و انواع پیش غذاها را در سایت نسیم فان مشاهده کنید.

 طرز تهیه سمبوسه میگو

مواد لازم برای سمبوسه میگو

خمیر یوفکا مستطیلی :۲۰ برگ
میگو :۴۰۰ گرم پاک شده
پیازچه :۱۰۰ گرم
جعفری :۱۰۰ گرم
پیاز :یک عدد بزرگ
کره ذوب شده :۱۰۰ گرم
سس کچاپ :دو قاشق غذاخوری
نمک :به میزان کافی
فلفل قرمز :۱/۴ قاشق چایخوری
زردچوبه :یک قاشق چایخوری
زعفران :۱/۸ قاشق چایخوری
آبلیمو :یک قاشق غذاخوری
آب :نصف استکان
روغن :۲ قاشق غذاخوری

سمبوسه میگو

سمبوسه میگو

طرز پخت سمبوسه میگو

ابتدا میگو را در نصف استکان آب با زعفران و آبلیمو بجوشانید تا پخته شوند .

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با زردچوبه و نمک در روغن تفت دهید  تا طلایی شود .

میگو، سبزیجات(پیازچه وو جعفری )، رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را به پیاز سرخ شده اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید و تفت مختصری دهید ( در حدود ۵ دقیقه )

خمیر یوفکا را از فریزر خارج و بگذارید تا از حالت یخ زدگی خارج شود.

یک ورق از خمیر یوفکا را روی سطح صافی پهن کنید، تمام سطح خمیر را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا خمیر کاملا مرطوب شود. یک لایه دیگر از خمیر را روی ورق اول بگذارید و سطح آن را

آموزش بادمجام شکم پر را مطالعه کنید

سمبوسه میگو

سمبوسه میگو

همانند لایه اول کاملا با کره مرطوب کنید. خمیرها را از طول روی هم تا کنید و سطح رویی آن را مجدد به کره آغشته کنید .

مقداری از مواد را روی خمیر بریزید .

یوفکا را به صورت سمبوسه بپیچید .

سمبوسه ها را داخل سینی فر بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ قرار دهید تا سطح خمیر تغییر رنگ دهد .

پس از آماده کردن سمبوسه ها می توانید آنها را در روغن سرخ کنید.

با بورانی اسفناج نیز اشنا شوید

سمبوسه میگو

سمبوسه میگو

نکات تکمیلی برای سمبوسه میگو 

۱-میگو را نباید خرد شوند

۲-می توان در این سمبوسه به جای خمیر یوفکا از نا لواش و همچنین از گشنیز و تخم گشنیز و سیب زمینی نیز استفاده کنید.

۳-دقت داشته باشید که موقع پاک کردن میگو رگ کمر آن را در بیاورید .

۴-این مقدار مناسب برای ۵ تا ۶ نفر است. و زمان آماده سازی و تهیه آن ۷۰ دقیقه می باشد.

منبع :سوران

گردآوری :گروه آشپزی نسیم فان 

طرز تهیه سمبوسه میگو

به این مطلب رای دهید!!مطالب متنوع دیگر
آرشیو کامل تمام ویدئوهای دیرین دیرینآرشیو کامل تمام ویدئوهای دیرین دیرینطرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان لری + فیلم آموزشیطرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان لری + فیلم آموزشیدانلود نسخه جدید کلش اف کلنز+کلون+موددانلود نسخه جدید کلش اف کلنز+کلون+موددرمان کردن کهیر پوستی در خانهدرمان کردن کهیر پوستی در خانهطرز تهیه سالاد جوانه گندم و قارچ مجلسی و خوشمزه + فیلم آموزشیطرز تهیه سالاد جوانه گندم و قارچ مجلسی و خوشمزه + فیلم آموزشیطرز تهیه آبگوشت زیره سنتی کرمان + فیلم آموزشیطرز تهیه آبگوشت زیره سنتی کرمان + فیلم آموزشیطرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ مجلسی و خوشمزه + فیلم آموزشیطرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ مجلسی و خوشمزه + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت میرزاقاسمی اصل گیلانی + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت میرزاقاسمی اصل گیلانی + فیلم آموزشیطرز تهیه سالاد کینوا مجلسی (یک سالاد رژیمی و کم کالری) + فیلم آموزشیطرز تهیه سالاد کینوا مجلسی (یک سالاد رژیمی و کم کالری) + فیلم آموزشیطرز تهیه دوپینگ پلو با مرغ + فیلم آموزشیطرز تهیه دوپینگ پلو با مرغ + فیلم آموزشی



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه سمبوسه میگو»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..