تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




اینفوگرافی: چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟

برترین ها: در این مطلب سه دستور پخت برای ذائقه های مختلف آورده ایم اما می توانید از هر ماده طعم دهنده دیگری هم استفاده کنید.

نکات:

هرچند این غذا نیاز به مواد یا مهارت خاصی ندارد، اما چند نکته مهم را باید در نظر داشته باشید. شاید این نکات در نگاه اول بدیهی یا بی اهمیت به نظر برسد اما تفاوت زیادی در غذای شما ایجاد می کنند.

از مرغ یا بوقلمون تازه استفاده کنید. بسیاری از گوشت های یخ زده خودشان آب نمک دارند و نیازی به محلول ما نیست. اما گوشت تازه یک بوم خالی است که می توانید آزادانه روی آن کار کنید.

به جای اینکه از یک مرغ یا بوقلمون بزرگ استفاده کنید از دو مرغ کوچک استفاده کنید تا بهتر کباب شود.

بیشتر روی نسبت نمک به مایع تمرکز کنید نه نسبت نمک به مرغ. برای ایجاد یک محلول اشباع باید به اندازه کافی نمک اضافه کنید.

کیسه پلاستیکی حاوی مرغ و مواد محلول را در یک ظرف محکم قرار داده و سپس در یخچال بگذارید تا در جای خود بمانند.

گوشت باید در تمام 8 ساعت در محلول غرق باشد تا همه جای مرغ مرطوب شود.

بعد از خشک کردن مرغ، محلول را دور بریزید و دوباره استفاده نکنید.

اینفوگرافی: چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «اینفوگرافی: چطور یک مرغ بریان آبدار و خوشمزه بپزیم؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..