خودروی لکسوس LS یک سدان بزرگ و لوکس در کلاس خود به شمار می آید و از سالیان پیش که عرضه شد رقیب جدی برای مرسدس بنز و آئودی شد. این بار شرکت خودروسازی لکسوس قصد دارد نسخه هیبریدی لکسوس ls را با سوخت سلولی روانه بازار کند. این خودرو اولین مدل در کلاس خودش است که این اتفاق برایش رخ دهد .
لکسوس LSلکسوس قصد دارد مجموعهای از موتورهای جدید را به سدان LS خود اضافه کند
که شامل یک مدل تمام الکتریک یا یک گزینه سلولی- هیدروژنی میشود.
این گزینههای جدید برای لکسوس LS روی میز هستند و فشار زیادی هم برای انتشار
جزئیات این موتورها وجود دارد. از طرفی یکی از مقامات لکسوس که نامی از وی
منتشر نشده اعلام کرده سامانه سوخت هیدروژنی این کارخانه به زودی روی
کانسپت LF-LC قرار میگیرد و وارد خط تولید خواهد شد.

اگر این سامانه قدرت روی مدلهای LS لکسوس قرار بگیرد، این خودرو به اولین
مدل این کلاس تبدیل میشود که منبع انرژی خود را از مسیرهای هیدروژنی دریافت خواهد کرد.
لکسوس در حال حاضر خودروهای LS خود را با یک موتور ۳٫۵ لیتری بیوتوربوشارژ دریافت میکند و حدود ۴۱۵ اسببخار توان دارد، اما موتور هیبریدی این خودرو در نوع V6 نیز با یک سامانه انتقال قدرت خودکار ۴ سرعته و یک E-CVT هماهنگ خواهد شد و قدرتی حدود ۳۵۴ اسببخار تولید میکند. مقامات لکسوس پیشبینی میکنند که علیرغم یک مدل LS500h که در مدت ۵٫۷ ثانیه به شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر میرسند، موتورهای هیبریدی این رکورد را بهبود خواهند بخشید.

موتورهای قدرتمند لکسوس LS در نوع هیبریدی میتواند، بسیاری از مشتریان بامو،
مرسدس بنز و آئودی، تسلا و جگوار را برباید و سمت خود جذب کند.

سری ۲۰۱۸ با کد LS500 پنجمین نسل از سدانهای لوکس و فولسایز لکسوس است که نسبت به مدل فعلی بزرگتر، قویتر و جذابترشده است. با چراغهای کشیدهی طرح Z و جلوپنجرهی خاص لکسوسهای مدرن، زبان طراحی این برند ژاپنی کاملا حفظ شده است. با این حال، مهندسان لکسوس شخصیت سری جدید LS را ارتقاء دادهاند و با خطوطی هنرمندانه در سطوح جانبی بدنه، خصوصا روی گلگیر عقب، حسی شناور را برای آن تداعی میکند. هرچند LS-های گذشته حالتی سه تکه و جعبهای در بدنه داشتند، سری جدید سنتشکنی کرده است و کاملا بدنهای واحد و یکدست را نشان میدهد که با شیشهی عقب کشیده و با شیب ملایم، سبک و استایل خود را به سمت خودروهای فستبک مانند آئودی A7 و پورشه پانامرا برده است.

زبان طراحی جدید لکسوس به اختصار GA-L نامیده میشود که مخفف معماری لوکس جهانی (Global Architecture Luxury) است. شاسی و پلتفرم LS500 با سری LC مشترک است؛ اما طبیعتا LS به دلیل چهاردر بودن، فاصلهی محورهای بیشتر و اتاق بزرگتری دارد. این نسخه برخلاف گذشته با دو نوع اتاق و سایز بدنه عرضه نمیشود تا بهصورت فولسایز، آمادهی رقابت با کلاس S مرسدس بنز، آئودی A7 و سری ۷ بیامو باشد. با این هدف، ارتفاع سقف کاهش و عرض خودرو افزایش یافته است.

سیستم تعلیق چندگانه از سری جدید LC روی LS500 استفاده شده است که همراه با سامانهی گردش چرخهای عقب بر سر پیچها، ویژگیهای دینامیک خودرو را افزایش داده است. فنرهای بادی تنظیمشونده از آپشنهای انتخابی LS است که بهبود ارتفاع آن را به سادگی ممکن میکند و میتواند بهصورت اتوماتیک در هنگام خروج یا ورود راننده به خودرو، ارتفاع را تغییر دهد.

تنها پیشرانهای که فعلا برای LS جدید معرفی شده است، ۳.۵ لیتری شش سیلندر بنزینی همراه با توربوی دوگانه است که ۴۱۵ اسب بخار قدرت و ۶۰۰ نیوتنمتر گشتاور دارد که آن را به نمونهی هشت سیلندر مرسدس S550 با قدرت ۴۴۹ اسب بخار و بیامو ۷۵۰i با قدرت ۴۴۵ اسب بخار نزدیک میکند. لکسوس LS500 بهطور استاندارد با گیربکس ۱۰ سرعتهی اتوماتیک و دیفرانسیل عقب عرضه میشود که نمونهی دو دیفرانسیل آن، قابل سفارش خواهد بود. شتاب صفر تا صد کیلومتر در ساعت این خودرو ۴.۵ ثانیه اعلام شده است که نسبت به مدل قبلی LS460 که پیشرانهی ۴.۶ لیتری ۸ سیلندر داشت، به خاطر ۲۹ اسب بخار بیشتر در LS500، بهبود یافته است.
عصر ایران و زومیت