مواد اولیه:
خیار به میزان لازم سیر 3حبه ترخون چند ساقه سرکه نصف لیوان نمک وفلفل به میزان لازم آب جوشیده سرد به میزان لازم1-خیار را کاملا شسته داخل شیشه های سسی بزرگ می ریزیم.
2-بعد چند ساقه ترخون وسه حبه سیر در شیشه می اندازیم.
3-در اخر اب جوشیده خنک را با نمک وفلفل مخلوط میکنیم به اندازه دلخواه ونصف لیوان سرکه. روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم انگاه در شیشه را محکم می بندیم.
4-حالا یک قابلمه براداشته شیشه را در وسط ان قرار داده تا کمر شیشه قابلمه را پر اب می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا اب بجوش اید.
نکته:
توجه کنید وقتی آب جوش آمد ساعت می گیریم 15 دقیقه در حال جوش باشه پس از این زمان شیشه را از قابلمه دربیارید و بگزارید روی کابینت خنک بشه.
وقتی کاملا سرد شد داخل یخچال بزاریدو فرداش نوش جان کنید.به همین راحتی.
این میزان مواد فقط برای یک شیشه می باشد.
این خیار شورشبیه خیار شور های شرکتی می شه با همون مزه و از همه مهمتر نیازی نیست 2هفته انتظار بکشید.