تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!

مجله سرآشپز: پاناکوتا این روزها در دسته دسرهای باکلاس قرار می گیرد. کافی است اسمش را به زبان بیاورید و تماشا کنید چگونه چشم های طرف مقابل گرد می شود. در این مطلب طرز تهیه نوعی از این دسر، پاناکوتای قهوه را آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز


قهوه فوری: 2 ق چ آب جوش: 4 ق س پودر ژلاتین: 2 ق چ خامه: 600 میلی لیتر وانیل: یک چهارم ق چ پودر قند: 55 گرم روغن مایع: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس شکلات
شکلات سیاه: 55 گرم خامه: 150 میلی لیتر پاناکوتا قهوه   

روش تهیه: 


1. قهوه فوری (یا پودر نسکافه) و آب جوش را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.

2. سپس پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین در قهوه حل شود.


3. خامه و وانیل را درون ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید.

4. سپس پودر قند را به آن افزوده و بگذارید تا به جوش آید. ب

5. عد ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین و قهوه را به آن بیفزایید و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.


6. قالب های تک نفره را با مقداری روغن مایع چرب کنید و از مایه آماده شده به میزان مساوی درون آن ها بریزید.


7. قالب ها را حدود 8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مایه سفت شود.


8. برای تهیه سس شکلات؛ شکلات را درون ظرفی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ذوب شود.

9. بعد خامه را با شکلات ذوب شده مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.


10. در هنگام سرو قالب را چند ثانیه درون آب گرم بگذارید، بعد درون ظرف سرو به دلخواه برگردانید.

11. سپس با سس شکلات و دانه های قهوه تزیین و سرو کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه پاناکوتا قهوه؛ باکلاسِ کی بودی؟!»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..