تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




دستور پخت میگو پلو جنوبی

مجله سرآشپز: میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.

مواد مورد نیاز:


برنج (خیس شده): 6 پیمانه میگو (پاک شده): 450 گرم پیاز (ریز خردشده): 1 عدد گوجه فرنگی: 200 گرم سیر (له شده): 1 حبه رب گوجه فرنگی: 1 ق س فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده): 1 عدد تخم مرغ: 4 عدد پیازچه (خردشده): 2 ساقه نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم کره: 200 گرم  میگو پلو


روش پخت:


1. برنج (از 2 ساعت قبل همراه با آب و نمک خیس شده) را داخل قابلمه ای به جوش آورده و آبکش کنید.


2. پیاز را به همراه کره درون تابه ای تفت دهید تا سبک شود.

3. بعد پوست گوجه فرنگی را بگیرید و نگینی خرد کنید.

4. سپس آن را همراه با سیر به پیاز اضافه کنید تا سرخ شود.

5. بعد رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.


6. میگو و فلفل دلمه ای را به سس گوجه اضافه کنید.


7. برنج را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید. بعد آن را با حرارت ملایم کمی سرخ کنید تا برنج رنگ مواد را به خود بگیرد. سپس به همراه یک دوم پیمانه آب بگذارید تا دم بکشد.


5. تخم مرغ را جداگانه درون ظرفی به همراه نمک و فلفل سیاه نیمرو کرده، بعد خرد کنید.


6. پلوی آماده شده را درون ظرفی بریزید. بعد تخم مرغ خردشده و پیازچه را روی آن ریخته و سرو کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «دستور پخت میگو پلو جنوبی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..