دسر مرنگ گیلاس دارای طعم ترش و شیرینی خاصی است که برای فصل تابستان مناسب است.
مواد لازم برای دسر مرنگ گیلاس خامه 300 میلی لیتر مرنگ 4 تکه بزرگ گیلاس بدون هسته و نصف شده 300 گرم شکر دانه ریز ½ پیمانه تخم مرغ 4 عدد چوب دارچین 1عدد پودر وانیل 2 قاشق چای خوری برگ نعناع تازه برای سرو طرز تهیه دسر مرنگ گیلاسشکر و ½ پیمانه آب گرم را در ظرفی روی حرارت ملایم با هم ترکیب نمایید و آنها را هم بزنید تا کاملاً شکر در آب حل شود.
شعله را زیادتر کنید و اجازه دهید تا محلول بدون اینکه آن را هم بزنید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت ببیند.
وانیل، دارچین و گیلاسها را اضافه کنید. شعله را زیادتر کنید و به مدت 1 دقیقه آن را حرارت دهید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و چوب دارچین را بیرون آورده و اجازه دهید تا مخلوط به طور کامل خنک شود.
4 تکه مرنگ را طبق دستور مرنگ ساده آماده کنید، سپس آن را به تکه های درشت خرد کنید.
خامه و مرنگ را در کاسهای با هم مخلوط کنید و کمی از این مخلوط را در ظرفهای سرو بریزید و بعد نیمی از مخلوط گیلاس را روی آن بریزید و دوباره این کار را با مخلوط خامه و بعد مخلوط گیلاس تکرار کنید.
در نهایت ظرفهای دسر را با برگ نعناع تزئین و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد دسر مرنگ گیلاسدسر مرنگ گیلاس جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
دسر مرنگ گیلاس را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
همچنین بخوانید :