مواد مورد نیاز:
گوشت گوساله: 150 گرم گل کلم: 300 گرم هویج: 3 عدد کلم بروکلی: 200 گرم پیاز (خلالی خرد شده): 2 عدد بیبی کورن: 5 عدد فلفل دلمه ای رنگی (خلالی خرد شده): 1 عدد فلفل سیاه: 1 ق چ فلفل قرمز: یک دوم ق چ قرص عصاره سبزیجات: 1 عدد سس سویا: 1 ق س شکر: 1 ق س روغن زیتون: 3 ق س روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1. گوشت را نواری برش بزنید و داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
2. گل کلم، هویج و کلم بروکلی را درون قابلمه ای دیگر حاوی آب در حال جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آب کش کنید. سپس بلافاصله آن ها را در آب یخ بگذارید تا تازگی سبزیجات حفظ شود.
3. گل کلم و کلم بروکلی را گل گل کرده و هویج را خلالی خرد کنید.
4. پیاز را درون تابه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبک شود. بعد گوشت را به آن بیفزایید و خوب تفت دهید.
5. بیبی کورن را از طول برش بزنید و به همراه گل کلم، هویج، فلفل دلمه ای و کلم بروکلی به گوشت بیفزایید و خوب تفت دهید.
6. فلفل سیاه، فلفل قرمز، عصاره سبزیجات، سس سویا، شکر و روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
7. بعد آن را داخل ظرفی سرو کنید.