مواد مورد نیاز
کدوسبز (رنده شده): 4 عدد پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد سیر (له شده): 2 حبه رب انار: حدود 6 ق س پودر گردو: 4 ق س ماست: 2 ق س پیازداغ: 2 ق س نعناداغ: 2 ق س روغن مایع: به میزان لازم نمک و فلفل: به میزان لازم
روش پخت
1. پیاز را به همراه مقداری روغن داخل تابه ای سرخ کنید. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید.
2. کدو را به مواد افزوده و کمی تفت دهید. بعد رب انار را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
3. پودر گردو را به مواد اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه تفت دهید (به صورتی که در حین تفت دادن آن را هم بزنید تا نسوزد و جا بیفتد).
4. نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و داخل ظرفی بریزید. بعد آن را با ماست، پیازداغ، نعناداغ تزیین نمایید.