تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی

مجله سرآشپز: پوتیتو چاپ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم.

مواد مورد نیاز


سیب زمینی: 4 عدد تخم مرغ: 1 عدد زردچوبه: 1 ق چ نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم پودر سوخاری: 1 پیمانه
مواد مورد نیاز درونی
گوشت چرخ کرده: 200 گرم پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد جعفری (ساطوری خردشده): 70 گرم رب گوجه فرنگی: 2 ق س ادویه کاری: 1 ق چ نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: 2 ق س پوتیتو چاپ 


روش پخت


1. سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.

2. بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.


3. برای تهیه  مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.


4. از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.

5. بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.

6. سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «پوتیتو چاپ، توپک‌های سیب زمینی خارجی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..