سوسیس های موجود در بازار از نظر بهداشتی و مواد اولیه به کار رفته در آن ها، ناسالم می باشند. طوری که در تصور انسان نمی گنجد این فراورده گوشتی چطور تهیه و به دست مصرف کننده می رسد. خیلی از افراد علاقه زیادی به خوردن سوسیس و کالباس دارند، به همین منظور بر آن شدیم طرز تهیه سوسیس کاملا سالم را در منزل به شما آموزش دهیم و یک توصیه برای حفظ سلامتی خود: سوسیس را حتما در منزل تهیه کرده و آن را مصرف نمایید.
سوسيس تندوري
چي لازم دارم؟سينه مرغ: 500 گرمنان تست: 3 ورقخامه: 50 گرمسير: یک حبه، رنده شده سفيده تخممرغ: دو عددادويه تندوري: يكونيم قاشق غذاخوريشير: سه قاشق غذاخوري نمك و فلفل: به ميزان لازمروغن: 2 قاشق غذاخوري وكيوم سوسيس: سايز 5/1 متر در 5 سانتیمترقيف يكبار مصرف: 2 عدد
چطور بپزم؟
1- ابتدا دور نان تست را درمي آوريم وسط نان را با شير مخلوط كرده تا له شود.
2- نان له شده را با گوشت چرخ كرده مرغ مخلوط كرده قدري به آن نمك و فلفل ميزنيم.
3- سپس بقيه مواد شامل خامه، سير رنده شده، سفيده تخممرغ، ادويه تندوري و روغن را به آن اضافه ميكنيم.
4- مواد را خوب هم زده در قيف يك بار مصرف ريخته سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم بعد قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. دو طرف وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد.
5- سوسيسهاي آماده شده را 20 دقيقه در آب جوش ميجوشانيم سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري؛ ميتوانيد بهجاي خامه از پنير خامهاي استفاده كنيد.
روش تهيه ادويه تندوري: گلرنگ 2 قاشق غذاخوري، زردچوبه، پودرهل، فلفل سياه و قرمز، پودر تخم گشنيز، زيره، پودر جوز هندي، از هر كدام يك قاشق چايخوري مخلوط و آسياب شود.
سوسيس ماهيچي لازم دارم؟فيله ماهي: 300 گرم، چرخ شدهشوید تازه: 3 قاشق غذاخوری، خرد شدهشيرخشك: 2 قاشق غذاخوریتخممرغ: یک عددسس خردل: 2 قاشق غذاخوریآرد سوخاري: 3 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخورینمك و فلفل: به ميزان لازموكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتیمتر قيف يكبار مصرف: یک عدد
چطور بپزم؟
1- تمام مواد را خوب مخلوط كرده و هم ميزنيم.
2- از مواد تهيه شده در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم.
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس به دلخواه خودتان باشد.
4- سوسيسها را به مدت 15دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري: بهجاي آبليمو ميتوان از يك قاشق سركه استفاده كرد و ميتوان دو قاشق غذاخوري پيازچه ريز شده هم استفاده كرد.
سوسيس مرغچي لازم دارم؟گوشت چرخ كرده مرغ (فيله): 400 گرم تخممرغ: یک عددآب سرد: 5 قاشق غذاخوريروغن: 3 قاشق غذاخوريپودر تخم گشنيز: یک قاشق چایخورینمك: یکدوم قاشق غذاخوريفلفل سياه: یکدوم قاشق چايخوريپودر شنبليله خشك: یکهشتم قاشق چایخوریپودر سير: یکچهارم قاشق چايخوريشيرخشك: 3 قاشق غذاخوريپودر نشاسته: 4 قاشق غذاخوريپودر زنجبيل: یکچهارم قاشق چايخوريوكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتیمترقيف يكبارمصرف: یک عدد
چطور بپزم؟
1- ابتدا همه مواد بالا را در كاسه ريخته خوب مخلوط كرده و ورز ميدهيم.
2- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم.
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد.
4- سوسيسها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وكيوم را جدا كرده و سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري: ميتوانيم 3 قاشق غذاخوري پنير پيتزا و 2 قاشق غذاخوري فلفل دلمهاي ريز شده به آن اضافه كنيم.
سوسيس، سير و فلفلچي لازم دارم؟گوشت چرخ كرده چرب: 500 گرمسير: 3 حبه، رنده شدهفلفل سياه: یک قاشق غذاخوريفلفل قرمز: یک قاشق غذاخوري نمك: به ميزان لازم پيازچه ريز شده: به مقدار دلخواهسركه: 2 قاشق غذاخوريپودر نشاسته: 2 قاشق غذاخوريشيرخشك: 2 قاشق غذاخوريپودرپياز: 2 قاشق غذاخوريبيكينگ پودر: یک قاشق چايخوريتخممرغ: یک عددوكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتیمترقيف يكبار مصرف: یک عدد
چطور بپزم؟
1- همه مواد بالا را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط كرده و ورز ميدهيم.
2- مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم.
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان
باشد.
4- سوسيسها را به مدت 25دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري: ميتوانيم بهجاي سركه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ريكا استفاده كرد که بسيار خوشمزه ميشود.
سوسيس سوياچي لازم دارم؟سويا خشك: 100 گرمتخممرغ: یک عدد بهاضافه یک عدد زردهپودر تخم گشنيز: یکدوم قاشق غذاخوريپودر جوز هندي: یکهشتم قاشق چايخوريفلفل سياه: یک قاشق چايخوريجعفري تازه: 3 قاشق غذاخوري، ريز شدهزردچوبه: یکدوم قاشق چايخوريپودر سير: یکچهارم قاشق چايخوريپودر نان: 2 قاشق غذاخوريوكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتیمترقيف يكبارمصرف: یک عدد
چطور بپزم؟
1-ابتدا سويا را با آب ولرم و كمي نمك به مدت 20دقيقه خيس ميكنيم. با آب سرد آبكشي كرده و خوب فشار ميدهيم سپس آن را چرخ ميكنيم.
2- تمام مواد بالا را با سويا تركيب كرده خوب مخلوط ميكنيم. از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم.
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد.
4- سوسيسها را به مدت 15 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري: براي اينكه سوسيسها طعم بهتري به خود بگيرند 2 قاشق غذاخوري پنير پيتزا رنده شده به آن اضافه كنيم.
سوسيس قارچ و ترهفرنگيچي لازم دارم؟گوشت مرغ چرخ شده (فيله): 400 گرمقارچ ريز شده: یک پيمانهترهفرنگي متوسط قسمت سفيد: یک عددهويج ريز آبپز شده: یک عدد متوسطسير: یک حبه، رنده شدهتخممرغ: یک عددپودر تخم گشنيز: یکدوم قاشق چايخوريشيرخشك: 2 قاشق غذاخوريفلفل سياه: یکدوم قاشق چايخورينمك: یکدوم قاشق غذاخوريروغن: 3 قاشق غذاخوريوكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتیمترقيف يكبار مصرف: 2 عدد
چطور بپزم؟
1- ابتدا ترهفرنگيها را خوب شسته، حلقهحلقه كرده و آبپز ميكنيم.
2-ترهفرنگي آبپز را با هويج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ ميكنيم.
3- بقيه مواد باقيمانده را با گوشت مخلوط كرده و خوب ورز ميدهيم.
4- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم.
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد.
4- سوسيسها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده و سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري: براي خوشمزه شدن اين سوسيس ميتوانيد دو قطره دود به مواد اضافه كنيم يا روي آن پنير پيتزا ريخته درون فر گذاشته و گريل كنيد.
از کجا تهیه کنیم:
وكيوم سوسيس: بازار بزرگ تهران پله نوروزخان
قطره دود خوراكي: بازارچه بهجتآباد