تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه تارت خوشمزه عسل وبادام زمینی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست.

مواد لازم میانی تارتلت:

کره نرم 120 گرم
شکر دانه ریز 160 گرم
تخم مرغ ریز 2 عدد
رنده پوست لیمو تازه 2 ق چ
آب لیموی تازه 2 ق س
عسل 170 گرم
بادام زمینی خام 230 گرم
نمک یک پنس

مواد خمیر تارتلت:

آرد سرد 230 گرم
کره سرد فریزری 210 گرم
تخم مرغ یک عدد
اسانس لیمو یک چهارم ق چ
پودر شکر 2 ق س
آب یخ یک دوم ق س


طرز تهیه خمیر تارتلت:

1. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره، پودر شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.

2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.

3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.

4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.

5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.

6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید.

طرز تهیه مواد میانی تارتلت:

1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.

2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.

3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.

5. سپس داخل قالب های تارتلت  را از مواد پر کنید.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

تارتلت عسل و بادام زمینی



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه تارت خوشمزه عسل وبادام زمینی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..