مواد لازم میانی تارتلت:
کره نرم 120 گرمشکر دانه ریز 160 گرمتخم مرغ ریز 2 عددرنده پوست لیمو تازه 2 ق چآب لیموی تازه 2 ق سعسل 170 گرمبادام زمینی خام 230 گرمنمک یک پنسمواد خمیر تارتلت:
آرد سرد 230 گرمکره سرد فریزری 210 گرمتخم مرغ یک عدداسانس لیمو یک چهارم ق چپودر شکر 2 ق سآب یخ یک دوم ق سطرز تهیه خمیر تارتلت:
1. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره، پودر شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.
2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.
3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.
4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.
5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.
6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید.
طرز تهیه مواد میانی تارتلت:
1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.
2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.
3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.
5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.