تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهنامه کیک و شرینی - مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست.

مواد لازم میانی تارتلت:

کره نرم  120 گرمشکر دانه ریز  160 گرمتخم مرغ ریز  2 عددرنده پوست لیمو تازه   2 ق چآب لیموی تازه   2 ق سعسل  170 گرمبادام زمینی خام   230 گرمنمک  یک پنس

مواد خمیر تارتلت:

آرد سرد  230 گرمکره سرد فریزری  210 گرمتخم مرغ  یک عدداسانس لیمو  یک چهارم ق چپودر شکر  2 ق سآب یخ  یک دوم ق س تارتلت عسل و بادام زمینی

طرز تهیه خمیر تارتلت:

1. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره، پودر شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.

2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.

3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.

4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.

5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.

6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید.

طرز تهیه مواد میانی تارتلت:

 

1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.

2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.

3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط  کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا  کاملا مواد یکدست شود.

5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «تارتلت عسل و بادام زمینی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..