میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عددبرگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازمپیاز (کوچک): 2 عددآب گرم: 175 میلی لیترخمیرمایه: یک دوم قاشق چای خوریآرد: 250 گرمروغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوریشکر: یک قاشق چای خورینمک: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. خمیرمایه را در آب گرم حل کنید و در محلی گرم قرار دهید تا پف کند.
2. آرد، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و سپس خمیرمایه ور آمده را اضافه و مخلوط کنید.
3. روغن زیتون را اضافه کنید و خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و در محلی گرم قرار دهید تا ور آمده و حجم آن دو برابر شود.4. دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید.
5. گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز خرد شده را روی خمیر فشار دهید و برگ رزماری خرد شده و نمک روی آن بپاشید.
6. سینی فر را حدود 40 الی 45 در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد، سپس سرو کنید.