مجله سرآشپز: کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
بلغور گندم (خیس شده): 75 گرمنخود (خیس شده): 75 گرمگوشت چرخ کرده: 200 گرمتخم مرغ: 1 عددگردو (پودر شده): 75 گرممرزه (ریز خردشده): 100 گرمپیازداغ: 2 ق سزعفران دم کرده: 1 ق سنمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس
رب گوجه فرنگی: 2 ق سزردچوبه: به میزان لازمقرص عصاره گوشت: 1 عددپیازداغ: 2 ق سزعفران دم کرده: 1 ق سآب: 3 پیمانهروغن مایع: 1 ق س
روش پخت:
1. نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.
2. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.
3. گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
طرز تهیه سس
1. رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، 3 پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.
2. کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.