میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
بلغور گندم: 2 پیمانهسینه مرغ: 2 عددپیاز (کوچک): یک عددسیر (ریز خرد شده): یک حبهآب: 8 پیمانهنمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
کره: 2 قاشق سوپ خوریروغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوریپاپریکا: یک و یک دوم قاشق سوپ خوریفلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. سینه های مرغ را به همراه پیاز خرد شده، آب و نمک در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس سینه های مرغ را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
2. بلغور گندم از قبل خیس خورده را به ظرف حاوی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
3. مقداری از مرغ ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید. پس از این که آب آن کاملا کشیده شد، مواد را در ظرف سرو بکشید.4. یک حبه سیر را تفت داده و به مرغ پخته و ریش ریش شده باقیمانده اضافه کنید و روی خوراک پخش کنید.
5. کره، روغن زیتون، پاپریکا و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت کمی با هم تفت دهید و سپس روی پلو بریزید و سرو کنید.