مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی: 200 گرمشکر قهوه ای: 2 ق سکره (ذوب شده): 100 گرممواد میانی:
پنیر ماسکارپونه: 400 گرمپنیر خامه ای: 100 گرمشکر قهوه ای روشن: 150 گرموانیل: یک چهارم ق چتخم مرغ: 2 عددخامه صبحانه: 50 گرمکره (نرم): 20 گرمماست خامه ای: 2 ق سگردو (خردشده): 100 گرممواد رویه:
شکر قهوه ای: 2 ق سخامه صبحانه: 150 گرمطرز تهیه:
1. بیسکوییت را آسیاب کرده.
2. با شکر و کره ذوب شده مخلوط کنید.
3. کف قالب کمربندی 20 سانتی متری پرس کرده.
4. قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.طرز تهیه مواد پنیری:
1. پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای را با دور تند همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.
2. شکر قهوه ای را اضافه کرده و خوب بزنید تا ذرات شکر حل شود.
3. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده هر کدام را یک دقیقه بزنید.
4. خامه، کره نرم، ماست و وانیل را اضافه کرده و با همزن یک دقیقه بزنید.
5. در آخر گردو خردشده را اضافه کرده.
6. مواد را روی بیسکوییت بریزید.
7. در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
8. پس از پایان مدت پخت فر را خاموش کرده و چیزکیک را حدود نیم ساعت داخل فر خنک کنید (درب فر نیمه باز باشد).طرز تهیه مواد رویه:
1. شکر قهوه ای و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا شکر ذوب شده و بجوشد.
2. مواد آماده را داغ داغ روی کیک سرد شده ریخته سطح آن را صاف کرده و دوباره در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
3. چیزکیک را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار داده.
4. سپس روی آن را با شکلات، سس کارامل و گردو تزیین نمایید.