مواد لازم:
روغن نارگیل: یک دوم پیمانهشکر: یک چهارم پیمانهشکر قهوه ای: یک سوم پیمانهآرد: 2 پیمانهپودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری جوز هندی (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوریزنجبیل (پودر شده): یک و یک دوم قاشق چای خوریبیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خورینمک: یک دوم قاشق چای خوریشیره افرا یا عسل: یک چهارم پیمانهشیر: یک چهارم پیمانهپودر شکر: یک پیمانهآب لیمو سنگی: 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. روغن نارگیل، شکر و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. آرد، پودر دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک، بیکینگ پودر، نمک، شیره افرا یا عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
3. خمیر را در سلفون بپیچید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
4. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید و با قالب به شکل مرد زنجفیلی قالب بزنید.
5. بیسکویت ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
6. پودر شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها را با این مخلوط و آیسینگ رنگی تزیین کنید.