تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




نکاتی برای نگهداری گیاهان خانگی در زمستان

وب سایت چیدانه: برخلاف تصور گیاهان داخل منزل و آپارتمان شما در زمستان با چالش های زیادی مواجه می شوند. روزها کوتاه تر شده اند و نور کم تری را از پشت پنجره دریافت می کنند، علاوه بر این بسیاری از گیاهان آپارتمانی شما با گرمای بیش از حد منزل در زمستان، رابطه خوبی ندارند! در این مطلب به شما خواهیم گفت چطور شرایط ایده آل زمستانه برای رشد گیاهان آپارتمانی را ایجاد کنید.

برای آبیاری برنامه ریزی داشته باشید

گیاهان آپارتمانی در زمستان نیاز به آب کم تر اما منظم دارند. آبیاری بیش از حد باعث می شود مفاصل و ریشه های گیاهانتان دچار پوسیدگی شوند. گیاهان دلبندتان در زمستان رشد کم تری دارند البته به جز برخی ساکولنت های آپارتمانی که در زمستان بیش تر رشد می کنند ولی این نکته تازه ای نیست! با چیدانه تا انتهای مطلب همراه باشید.

 نگهداری گیاهان خانگی در زمستان، چطور تو دامن ننه سرما زنده بمونن؟


همان طور که پیش تر اشاره شد در زمستان هوای منزل گرم تر است به همین خاطر سطح خاک زودتر خشک می شود. همیشه با کمی زیر و رو کردن خاک مطمعن شوید که سطح زیری خاک هم خشک است و گیاه نیاز به آبیاری دارد. هنگامی که با انگشت در حال زیر و رو کردن گیاه هستید مراقب باشید ریشه تکان نخورد.

نگهداری گیاهان خانگی در زمستان، چطور تو دامن ننه سرما زنده بمونن؟

گیاهان آپارتمانی رطوبت بیش تری نیاز دارند

در زمستان رطوبت منزل بسیار کم می شود؛ در اصطلاح عامیانه هوای زمستان خشک است. آسایش زیستی گیاهان آپارتمانی که با شما زندگی می کنند با آسایش زیستی انسان ها متفاوت است. گیاهان آپارتمانی به ۵۰ در صد رطوبت نیاز دارند این درحالیست که رطوبت منازل در زمستان ۱۰ تا ۲۰ درصد است. بهترین شیوه تامین رطوبت مورد نیاز گیاهان خانگی، استفاده از یک دستگاه بخور است . دستگاه بخور را در نزدیکی گیاهان روشن کنید تا گیاهانتان رطوب را به راحتی جذب کنند و لذت ببرند. شاید متوجه شده باشید گل هایی که در حمام و دستشویی یا آشپزخانه هستند به علت داشتن رطوبت کافی در زمستان از سایر گل های آپارتمانی رشد بهتری دارند!

 نگهداری گیاهان خانگی در زمستان، چطور تو دامن ننه سرما زنده بمونن؟


این راهکار را امتحان نکنید: می توانید به جای استفاده از دستگاه بخور آب را روی برگ های گیاهانتان اسپری کنید ولی این کار برای گیاهانی مانند کاکتوس ها و ساکولنت ها ممنوع است و باعث بیماریشان می شود. پس قبل از انجام هرکاری درباره نوع گیاهان آپارتمانی خود تحقیق کنید!

 نگهداری گیاهان خانگی در زمستان، چطور تو دامن ننه سرما زنده بمونن؟
به خاطر گیاهان آپارتمانیتان دما را کم تر کنید

باور نکردنی است اینکه در زمستان خانه را آنقدر گرم کنیم که با لباس های تابستانی دور خانه رژه برویم! این ایده از کجا آمده است؛ خدا عالم است. گیاهان آپارتمانی شما دمایی را که شما در آن آسایش دارید می پسندند یا به عبارتی در این زمینه با هم خانه های سبزتان تفاهم دارید البته اگر دمای منزلتان را کم تر کنید و به جای تی شرت یک لباس کلفت تر بپوسید. گیاهان آپارتمانی کاری می کنند که در مصرف انرژی هم صرفه جویی کنید!

 نگهداری گیاهان خانگی در زمستان، چطور تو دامن ننه سرما زنده بمونن؟
به خاطر گیاهانتان خورشد را دنبال کنید

مراقبت از گیاهان آپارتمانی در قلمرو ننه سرما کمی دشوار است. خورشید کمتر می تابد البته حواستان به روز های ابری هم باشد. چاره کار جابه جایی گیاهانتان است. در طول روز به میزان آفتابی که به درون خانه شما می آید دقت کنید. کدام نقطه بیشترین نور را دریافت می کند؟ کدام نقطه از منزلتان برای مدت زمان طولانی تری از نور خورشید بهرمند می شود؟ دقت کنید! نمی توانید بدون مقدمه گلدانتان را بردارید و به پنجره جنوبی که بهترین نور را دارد انتقال دهید. باید از گیاه آپارتمانی اجازه بگیرید! دوستان سبزتان دست به قهرشان عالیست! یک روز قبل با آن ها در میان بگذارید که می خواهید این کار را انجام بدهید با صدای بلند با ان ها صحبت کنید و نوازششان کنید. اگر گیاهتان از جای جدیدش راضی نبود با کمال احترام به جای قبلی اش باز گردانیدش.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «نکاتی برای نگهداری گیاهان خانگی در زمستان»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..